|
|
|
Czy ktoś wie, gdzie w Stalowej kupię tahini (pastę sezamową)
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Jak nie ma w marketach na stoiskach z "innym" jedzeniem, to zobacz na hali w sklepie ze zdrową żywnością, mają wiele ciekawych przypraw itp., może i tahini się znajdzie (a może da się zamówić).
|
|
|
|
|
W tesco kupisz.
|
|
|
|
|
Na Okulickiego 106, sklep "Natura i Zdrowie"
|
|
|
|
|
W stokrotce też widziałam, jeśli jeszcze nie kupiłaś
|
|
|
|
|
najlepiej to w takich sytuacjach skorzystać z wujka google. Wpisuejez rzecz plus miasto i na pewno coś Ci wyskoczy
|
|
|
|
|
z miesiac temu kupowalem w Inter Marche w Vivo , za sloiczek kolo 15 PLN czyzby Humus robila ?
|
|
|
|
|
No jakbyś zgadł Kupiłam ostatnio hummus w Lidlu - był genialny (zwłaszcza wersja z czarnuszką), ale zdaje się, że to jakaś jadnorazowa akcja była bo już go nie ma. Wypróbowałam już wszystkie marketowe hummusy, ale większość okazała się niejadalna więc zdecydowałam się na hummus "made by ja"
Też kupiłam tahini w Intermarche, ale ta wersja dark jest dla mnie za "ostra" więc skorzystałam z rady bakti i kupiłam tahini w Tesco - jest jaśniejsze i bardziej mi smakuje. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Lidlowy jest dobry, ale jednak wolę własnej roboty.
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś wie, gdzie w Stalowej kupię tahini (pastę sezamową) Najlepiej taką pastę zrobić samemu moim zdaniem. Mam przepis i na tahini i na hummus: https://www2.braunhousehold.com/pl-pl/porady-kuchenne/jak-zrobic-domowy-hummus Nieporównywalny do kupnego, nie wspomnę o często zabójczych sklepowych cenach |
|
|
|
|
Tutaj możesz zamówić i dostarczą Ci je pod wskazany adres, niezależnie od tego, gdzie mieszkasz.
|
|