|
|
|
Lipa
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Głupoty piszesz
zupełnie się nie zgadzam. Bardzo polecam Mama Burger (pewnie jak ogromna większość mieszkańców miasta) |
|
|
|
|
Dokladnie bzdury gosc pisze ,jedzenie zaj....e burgery konkretne pyszne frytki belgijskie,super nalesniki itp ogolnie super.
|
|
|
|
|
Haha. Chyba nie wiesz co gadasz. Raz w zyciu jadles takie nalesniki to nie masz porownania. Kiedys bylo dobrze teraz jest lipa. Strony brak. Numeru tel brak, kontaktu brak. Mieso co taz gorsze bulki to samo. I te denerwujace smiechy i piski z kuchni.
|
|
|
|
|
oj jak zwykle konkurencja na tym burdelowym forum nie spi tu mozna pojechac po wszystkich
|
|
|
|
|
Tyle ze na chwile obecna oni nie maja konkurencji. I fajnie gdyby sie przylozyli to tego co robia i podaja ludzia.
|
|
|
|
|
Bylem w srode nie wiem czy sie przylozyli czy nie ale smacznie i estetycznie bylo wiec sie konkurencjo bujaj bo zainteresowani wiedza jak jest
|
|
|
|
|
Ile ludzi tyle smakow. Moze i sie myle. Zobaczymy co ludzie maja do powiedzenia. Natomiast piski i smiechy z kuchni sa nie na miejscu.
|
|
|
|
|
Czyli że są na wynos? Na dowóz?))
Ja tam lubię do nich czasem zajść chociaż pupy nie urywa... http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Na Twoj ryj.
|
|
|
|
|
konkurencji zal dupe sciska tyle ze nie tedy droga
|
|
|
|
|
Zal niby czego?
|
|
|
|
|
Np tego ze trzeba bylo specjalnie konto zalozyc zeby pojechac po konkurencji
|
|
|
|
|
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i do wyrazania go wiec nie bardzo wiem o co Ci chodzi
|
|
|
|
|
W ten sposob pomaga sie ludzia. Wiedza co jest nie tak i maja szanse to zmienic.
|
|
|
|
|
xexe aleś bojowy/bojowa
|
|
|
|
|
Pisze się 'ludziom', a nie 'ludzia'.
|
|
|
|
|
Mi tam smakuje zawsze!! Polecam !
|
|
|
|
|
Wiecie konkurencja konkurencją ale my np z koleżanką kiedyś czekałyśmy na 2 burgery 40 minut a to raczej przsada.Co do smaku to moim zdaniem tyłka nie urywa.
|
|
|
|
|
CYTAT Pisze się 'ludziom', a nie 'ludzia'. Mik8 obejrzyj sobie cały ten filmik. https://www.youtube.com/watch?v=j6pyQmObVGc |
|
|
|
|
Haha. Dobre
|
|
|
|
|
Liczba Twoich postow pozostanie bez zmian. Podejrzewam ze wszystkie 1300 byly identyczne.haha. sorki ze bez ź ż ł ę ą ó. Ale tak mi wygodniej
|
|
|
|
|
Ja kupuję często w Mama Burger i jakość jest na wysokim poziomie (według mnie oczywiście). Miałem okazję jeść już w kilku miejscach burgery i może nie są najlepsze na świecie, ale na pewno najlepsze w okolicy! McDonald to się przy nich chowa (najgorsze burgery w mieście). Mam nadzieję że Mama Burger będzie dalej trzymał jakość a nie pójdzie na ilość. Póki co POLECAM!
|
|
|
|
|
No niestety ja się dołączę do tych co nie będą więcej klientami mama burger.Ostatnie burgery jakie dostaliśmy wolaly o pomstę do nieba...Pieniądze wyrzucone w błoto...Na początku choć to nie moj smak ( dużo i wszystko, czyli takie pomieszane z poplatanym ) były zjadliwe.Ostatnio rozczarowanie.
Ale jak to mówią - rzecz gustu.Polecam ocenić każdemu z osobna.Ja ostatni raz tam jadłam. |
|
|
|
|
Przykro mi Kryśko, ale nie jestem w stanie słuchać dłużej niż 15 sek tego bełkotu.
Xexe, gdybyś użył polskiego znaku, nic by to nie zmieniło ;-) |
|