|
![]() |
|
CYTAT Pomysł zamknięcia ulicy i zrobienie ryneczku z kawiarniami jest bardzo dobry. Mimo, że Lucka uważam za pajaca o mentalności sołtysa to ten pomysł akurat mi się podoba. Mam nadzieję, że Lucek wprowadzi ten pomysł w życie. Choroba dwubiegunowa? No z nas 2 to trepem jestes ty. To sa twoje wypowiedzi. Nie moje ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pomysł zamknięcia ulicy i zrobienie ryneczku z kawiarniami jest bardzo dobry.
jak rozumiesz te słowa? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Doskonale rozumiem i powtarzam 10 raz, nie ma to najmniejszego sensu i jak widać żadnego zapotrzebowania. Więc nie masz co piać nad tym pomysłem. Średnio trafionym
|
|
|
![]() |
|
Skoro rozumiesz to zinterpretuj. Dla średnio rozgarniętego gimnazjalisty nie powinno stanowić to problemu.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Doskonale rozumiem i powtarzam 10 raz, nie ma to najmniejszego sensu i jak widać żadnego zapotrzebowania. Więc nie masz co piać nad tym pomysłem. Średnio trafionym Skąd wiesz, że nie ma popytu? Na podstawie obserwacji liczby pieszych na placu Piłsudskiego? W dodatku żadnego zapotrzebowania... Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pomysł zamknięcia ulicy i zrobienie ryneczku z kawiarniami jest bardzo dobry. jak rozumiesz te słowa? Naprawdę pomysł dobry?A ten perszing dalej tam będzie? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Pewnie bedzie, to bedzie taka miła atrakcja dla tych zwiedzających tłumow. Jak narazie to nawet podczas "ogromnych" imprez nie zaobserwowałem spektakularnych tłumow (dzien wolny, ładna pogoda, etc)
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Doskonale rozumiem i powtarzam 10 raz, nie ma to najmniejszego sensu i jak widać żadnego zapotrzebowania. Więc nie masz co piać nad tym pomysłem. Średnio trafionym W Stalowej brakuje miejsca na wzór rynków( nie mylić z sobotnimi rynkami) gdzie można by zrobić aleje gwiazd,postawić dorożki konne,przeżyć sylwestra z polsatem czy zorganizować kolejną demonstracje KODu. Taki rynek to szansa na liczniejsze imprezy,zwiększenie atrakcyjności i gotówka w kabzie miasta,wchłoniecie Tarnobrzega i Sandomierza jako kolejnej dzielnicy Stalowej Woli(Rozwadów też był miastem) wybudowanie zamku - każde szanujące się miasto ma zamek. Lawinia inwestycji była by nie do zatrzymania,a to wszystko za sprawą zamknięcia jednej ulicy. Metamorfoza 1 sierpnia,fundament wielkich przemian i szansa na lepsze jutro. Przeciwnicy i malkontenci dlaczego to robicie ? Jak nie dla siebie to dla potomnych, dla ziomków pracujących w warehouses,bakeries,farms dla tych ziem, które nigdy nie byłe żyzne. |
|
|
![]() |
|
Nie lepiej byłoby takie miejsce zrobić w Rozwadowie?
Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
![]() |
|
Może i lepiej tylko to dużo większa inwestycja. No i żulerni zdecydowanie więcej ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Na Zatorzu niewiele mniej.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Łatwiej stworzyć lepsze warunki dla przeprowadzki rodowitych Rozwadowiaków z rynku, niż budować nowe bloki dla setek rodzin z centrum.
Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|