|
|
|
Witam
Moje dziecko ma do wycięcia zmianę na skórze. Dermatolog wypisał skierowanie do chirurga dziecięcego w celu usunięcia zmiany. Proszę o praktyczne porady jakiego chirurga wybrać (imię i nazwisko). Liczy się skuteczność, mniej aparycja. Wiem, że najbliżej taki specjalista przyjmuje w szpitalu w Tarnobrzegu, a termin wolny jest u Pani Majewskiej, o której opinii w internecie nie znalazłam. Liczę na pomoc osób, które przeżyły takie poszukiwania i mają własną popartą doświadczeniem opinię. Z góry ślicznie dziękuję za informacje i przesyłam uściski dziękczynne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeżeli znamię się nie powiększa, to zostaw dziecko w spokoju.
Teraz dużo zabiegów chirurgicznych kończy się śmiercią w wyniku sepsy. |
|
|
|
|
CYTAT Witam Moje dziecko ma do wycięcia zmianę na skórze. Dermatolog wypisał skierowanie do chirurga dziecięcego w celu usunięcia zmiany. Proszę o praktyczne porady jakiego chirurga wybrać (imię i nazwisko). Liczy się skuteczność, mniej aparycja. Wiem, że najbliżej taki specjalista przyjmuje w szpitalu w Tarnobrzegu, a termin wolny jest u Pani Majewskiej, o której opinii w internecie nie znalazłam. Liczę na pomoc osób, które przeżyły takie poszukiwania i mają własną popartą doświadczeniem opinię. Z góry ślicznie dziękuję za informacje i przesyłam uściski dziękczynne Pani Majewska ok, zresztą wszyscy lekarze na chirurgii dziecięcej w TBG Dorii |
|
|
|
|
Polecam Michał Kądzięla - bardzo dobry chirurg dziecięcy z Rzeszowa
Torba Patrycja |
|
|
|
|
Doktor Dariusz Zbyrad i Pani Teresa Podpora przyjmuja w Tarnobrzegu w przychodni na Mickiewicza. pelen profesjonalizm, z czystym sumieniem moge polecic
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam Michał Kądzięla - bardzo dobry chirurg dziecięcy z Rzeszowa popieram |
|
|
|
|
Witam, nawiązując do tematu, czy Pani Majewska - chirurg przyjmuje prywatnie w Tarnobrzegu ?
|
|
|
|
|
Również polecam pana Michała.
|
|
|
|
|
Nie polecam Tarnobrzega. Oni by tam wszystko kroili i operowali. Trzeba mieć jeszcze do tego lekarzy. Nie ma anestezjolog która jest od dzieci. My byliśmy w Rzeszowie u dr Szymczaka. Kazał nam przyjechać do przychodni z dnia na dzień
Nie chciał nawet oglądać usg stąd i śmiał się z tego co powiedzieli tutaj. Badanie przeprowadzone mega delikatnie. Mały się nawet nie zorientował. A jak byłam w Tarnobrzegu to jedna z lekarek tam pracujących tak go zbadała, z taką hmmm siła bez delikatności (mały miał 10kiesiecy) że nie mogłam go ogarnąć przez dwie godziny. Wisiał tylko na cycku. Ja polecam Rzeszowie i z tego co widzę mega dużo rodziców jeździ tam a nie do Tarnobrzega |
|