|
|
|
Jak w temacie-co sądzicie o tej szkole? Czy warto tam iść?
Różne slyszę opinie. Jedni są zachwyceni a inni zaluja pojscia do tej szkoły. Może ktoś sie wypowie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w stalówce tylko dwie szkoły godne polecenia slo i staszic reszta to porażka oceny dają za chodzenie w przeciwnym razie nauczyciele były by bezrobotne proszę tylko popatrzeć na wyniki matur i wszystko w temacie
|
|
|
|
|
Wygląda na to, że szkół ponadgimnazjalnych jest w mieście zbyt dużo i tak jak napisał Zbych86, w celu utrzymania miejsc pracy, nie tylko jednak dla nauczycieli, przyjmuje się każdego ucznia, który przyjdzie. A potem wyników nie ma, bo z pustego i Salomon nie naleje.
Jeśli już to raczej powinny być tworzone szkoły typu zawodowego, nie tylko zasadnicze zawodowe ale i licea zawodowe. Ktoś kończy takie liceum i ma średnią szkołę, ale matury nie musi zdawać. Jak da radę to zrobi to w przyszłości. |
|
|
|
|
No właśnie,jeśli chodzi o nauczanie zawodowe w ZS1 nie istnieje.
Na siłę próbuje się stworzyć klasy zawodowe typu mechatronik czy technik mechanik sam.ale poziom nauczania zawodowego zerowy a ilość uczniów w poprzednich latach śmiesznie niski na poziomie 8 do 10 uczniów.Tak że jeśli wybierasz kierunek zawodowy to NIE POLECAM |
|
|
|
|
mam zamiar isc do LO pod basenem
|
|
|
|
|
pracuja tam super matematycy i nie tylko
wspomnisz moje slowa |
|
|
|
|
Ja chodziłam pod basen i nie mam żadnych zarzutów, karda jest na wysokim poziomie. Szczególnie dobrze wspominam mgr Koperstyńską od matematyki, która mimo tego jaka była surowa jako jedyna nasza klase przygotowała stu procentowo do matury z matmy Zatem polecam
|
|
|
|
|
Tempia i niewiadomo c duzo szkol i lo i wielozawodowa i policyjna starzacka i woskowa sportowa ajaj lepeij 2 szkolyzrobic nasraliw tej Stalowej Woli
|
|
|
|
|
Powiem tak ogólnie spoko, ale jesli trafisz na niektórych nauczycieli z matematyki czy polskiego to marny Twój los, do matury na własną rękę będziesz musial się przygotować
|
|