|
|
|
Jak w temacie: gdzie kupie plytki kuchenne? Glowne cechy, ktore dobrze, zeby te plytki mialy, to niska cena i odpowiednia jakosc. Mam zamiar zrobic zonie prezent i cce wykonac remont kuchni, ale mam tez niestety ograniczone srodki ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja kupowalam z miesiac temu prawie na przeciwko halmaru. Tam super doradzaja panowie. Dobieraja fugi i wszystko co potrzebne. Goraco polecam
|
|
|
|
|
http://www.merkurymarket.pl/mielec/
Jakie chcesz za 5zl do 500zl Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
w sklepie z płytkami BTW nie w stalowej...
|
|
|
|
|
CYTAT Ja kupowalam z miesiac temu prawie na przeciwko halmaru. Tam super doradzaja panowie. Dobieraja fugi i wszystko co potrzebne. Goraco polecam również polecam, fajny wybór niedrogich i ładnych płytek (np. Domino) Dorii |
|
|
|
|
nestor obok naprzeciw pks obok bidrony
|
|
|
|
|
a chodzi Ci o sklep w Stalowej, okolicy czy w Internecie? Ja osobiście wolę kupować przez sieć. Mają niskie ceny i solidne materiały
|
|
|
|
|
dziekuje wszystkim za zainteresowanie sprawa Halmar wiem gdzie jest, na pewno zajrze Merkury to jednak odpuszcze, mam niemile doswiadczenie z tym sklepem killer: jak nie w Stalowej, to gdzie bys proponowal??? masz jakies zle doswiadczenia? jak tak, to z jakim sklepem? lepiej wiedziec, niz sie potem naciać Poiur: najlepiej w Stalowej, chyba, ze masz jakis sieciowy i sprawdzony to daj znac. Jak ceny beda atrakcyjne, to czlowiek bedzie mial lepszy wybor
|
|
|
|
|
W CMB Płytki na Niezłomnych kupowaliśmy płytki do całego domu. Ceny lepsze niż w Merkurym (chyba najlepsze w Stalowej), a jeśli czegoś nie mają na ekspozycji, to i tak mogą ściągnąć. Wystarczy podać producenta i kolekcję.
Polecam! |
|
|
|
|
Na wprost policji tam taki dlugi budynek wzdluz torow Wchodzi sie po schodach w dol.wydaje mi sie ze najtaniej w stw Aczkolwiek ja kupowalsm 2 klase Zamiast 50zl za 1 placilam 23 za druga
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
znajomi chwalili ten sklep https://www.twojelazienki.pl/ ja osobiście nie kupowałem ale ponoć ceny są ok i solidne materiały mają. Zobacz sobie i oceń, bo jak masz w okolicy jakiś podobny sklep, to tam też możesz wybrać
|
|
|
|
|
spoko, jest kilka opcji, dzieki wszystkim
|
|