|
|
|
Witam gdzie polecacie założyć gaz do BMW 2,8 litra myślę nad jamnica jakies sugestie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To od razu pomyśl na drugim silnikiem, znajomy zakładał u nich gaz i po niecałych 2 latach okazało się że silnik nadaje się na śmietnik, przyczyna - wypalone zawory przez źle założoną i dobraną instalację LPG. Jedź do Multiserwis koło Mielca.
|
|
|
|
|
kolega polecił Słowika zadzwoniłem i powiedział mi 2900 zł za stag 300 jamnica mowila 3300 ale dodatkowo Słowik jeszcze wszystko elegancko wytlumaczył chyba pojade do Słowika to założyć
|
|
|
|
|
Jedź do Słowika, później założysz temat "szarpie, przerywa nie ma mocy - pomocy" jedź pod Mielec, u Słowika możesz zagazować żuka albo poloneza.
|
|
|
|
|
Ja polecam zakład w nisku, zakładają tam brc i staga, tydzień temu za staga 300 zapłaciłem 2200. To już kolejne u nich auto i nigdy nie było problemu. Numer do nich to 156425538.
U Słowika też zakładałem i ja tego Pana nie polecę. Szef nazywa się Jarosław Piekarz, zakład na ul. Dolnej. |
|
|
|
|
Dokładnie do tego samego motoru zakładałem prawie dwa lata temu gaz w Niwiskach, Multiserwis. Jeżdżę do nich tylko na profilaktyczny serwis po 10000km. Nic nie szarpie, dusi, brak niby utraconych kM nie odczuwalny. Instalacja założona bardzo starannie, bez spaghetti pod maską. Gorąco polecam.
|
|
|
|
|
Ja w 2.o turbo zakładałem w Jamnicy, polecam. Instalacja założona czysto i schludnie i bez żadnych problemów. Jak dzwoniłem po różnych gazownikach w okolicy to u Słowika było najdrożej. Instalację dobrali odpowiednio do mocy auta i nie mam problemów.
|
|
|
|
|
Polecam zakład w miejscowości Niwiska kolo Kolbuszowej /Mielca naprawde chłopaki znają się na rzeczy tylko tam to ich strona http://www.multiserwis.mielec.pl/
|
|
|
|
|
Zalozylem lpg do swojego pedziwiatra w jamnicy po roku poszly zawory wiec zdieto glowice i co okazalo sie ze panowie z jamnicy do wiercenia kolektora nie odkrecili go od silnika tylko wiercili opilki z aluminium dostaly sie pod zawory.Nie polecam tego fachowca-druciarza.Gdybym zakladal teraz to wybral bym napewno zaklad w Niwiskach a nie druciarza w szopie.
|
|
|
|
|
Wszedzie tylko nie na jamnicy partacze że szkoda słów, sytuacja u mnie z autem podobna jak u zbyszka11 wypalone zawory po roku
|
|
|
|
|
Miałem gaz w dwóch autach zamontowane w RIA (jakieś 5 i 8 lat temu) Pierwsze auto w którym założyłem zwykłą bez sekwencji działa bez żadnego problemu. W drugim natomiast samochodzie sekwencja miała kilka problemów. Teraz zapewne też bym tak założył chyba że jakiś znajomy doradziłby inny zakład.
|
|
|
|
|
zakładałem do renault clio sekwencje na Jamnicy 2 lata temu i problemów żadnych nie mam z autem , przeglądy robią za grosze jak dla mnie . Jak byłem ostatnio u nich to samochodów na placu dużo to chyba o czymś to świadczy.
jacek |
|
|
|
|
Miałem sytuację z nierówną pracą silnika, wyregulowali mi zawory w aucie wróciła moc i zaczął równo pracować. Polecam motogaz Jamnica i gdybym miał montować to tylko u nich.
|
|