|
|
|
DLACZEGO zmusza się dzieci w trakcie zajęć szkolnych do przywitania tej kobiety która nie przestrzega prawa. DZIECI SĄ ZMUSZANE do grania na przywitanie SZYDŁO w godzinach zajęć szkolnych. SZKOŁA KATOLICKA.
Czy pamiętacie jak zrobiono aferę gdy dzieci witały prezydenta Komorowskiego? PiS zrobił aferę. Dzieci mają ubrać się ładnie i kazano im ładnie zagrać. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co za problem????
Zrób im "wolne"!!! Można by zlekceważyć to "ubrać się na ładnie" ale potem by gnębili dzieciaki gdyby przyszły ubrane nieodpowiednio. A tak to i "wilk syty i owce całe" - w d... Cię mogą pocałować. Skoro lekcji nie będzie ze względu na tą "szopkę" to niewiele stracą. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Bo "prawdziwym patriotom" wolno więcej.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A co z tymi co nie muszom ale chcom? Mogom dostać wolne?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
a na czym maja zagrać?czy to szkoła muzyczna?
|
|
|
|
|
Jacy wy jesteście problematyczni...
1) Nie ma przymusu zapisywania dzieci do szkół mających w nazwie "katolicka" (szkoła podstawowa) lub "katolickie" (gimnazjum / liceum). 2) Nie ma obowiązku bycia katolikiem. Więc nie można mówić o przymusie. |
|
|
|
|
tak jak piszesz to ty tam wogóle dzieci nie masz tylko przeszkadza ci PIS może jestes kolega el banana tego durnia z forum co sie na szystkim zna
|
|
|
|
|
CYTAT tak jak piszesz to ty tam wogóle dzieci nie masz tylko przeszkadza ci PIS może jestes kolega el banana tego durnia z forum co sie na szystkim zna "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT tak jak piszesz to ty tam wogóle dzieci nie masz tylko przeszkadza ci PIS może jestes kolega el banana tego durnia z forum co sie na szystkim zna i "szystko" gra ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Jacy wy jesteście problematyczni... 1) Nie ma przymusu zapisywania dzieci do szkół mających w nazwie "katolicka" (szkoła podstawowa) lub "katolickie" (gimnazjum / liceum). 2) Nie ma obowiązku bycia katolikiem. Więc nie można mówić o przymusie. A od kiedy katolik = przynależność do partii? Co ma jedno do drugiego? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT tak jak piszesz to ty tam wogóle dzieci nie masz tylko przeszkadza ci PIS może jestes kolega el banana tego durnia z forum co sie na szystkim zna i "szystko" gra ;-) Andriusza,bronisz kolegi?Wasza przyjaźń i te drobne gesty jakie sobie wyświadczacie po prostu wciskają mi łzy z oczu "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Ale "szystkie" łzy ci wyciska?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Ale "szystkie" łzy ci wyciska? Tą jedną literką podnieciłeś się?Przedszkole "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
litery mnie nie podniecają, tzn. nie "szystkie" ;-)
|
|
|
|
CYTAT litery mnie nie podniecają, tzn. nie "szystkie" ;-) A na tym avatarze to co pisze,bo nie mogę odczytać "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie interesuj się.
|
|
|
|
CYTAT Nie interesuj się. Strzeż się lichwy? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 12 Kwie 2016r. Skąd: PiSdzigród Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT tak jak piszesz to ty tam wogóle dzieci nie masz tylko przeszkadza ci PIS może jestes kolega el banana tego durnia z forum co sie na szystkim zna Dla takiego idioty jak ty ... to chyba Pan el.Banan ? Wracając do tematu ...to był tu taki jeden co wysyłał po prezesa "limuzynę" na nasz koszt ...jak sobie o nim przypomną to może zostanie prezesem huty ... lizanie zada prezesa PiSdokraci mają we krwi ... obecna "władza" jak nie wykorzystuje dzieci z klas "mundurowych" to z "katolika" CYTAT Moderowano przez: magpie Prywatne opinie co do użytkowników proszę przekazywać na prv, tutaj ma się toczyć dyskusja na konkretny temat! Proszę się trzymac tematów i nie obrażac innych, nie toczyć bezsensownych dyskusji, bo za chwilę konto zostanie zablokowane! tak dla przypomnienia Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT tak jak piszesz to ty tam wogóle dzieci nie masz tylko przeszkadza ci PIS może jestes kolega el banana tego durnia z forum co sie na szystkim zna i "szystko" gra ;-) CYTAT Moderowano przez: magpie Prywatne opinie co do użytkowników proszę przekazywać na prv, tutaj ma się toczyć dyskusja na konkretny temat! Proszę się trzymac tematów i nie obrażac innych, nie toczyć bezsensownych dyskusji, bo za chwilę konto zostanie zablokowane! tak dla przypomnienia nie wiem "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
rozmowa z andrzejkiem zwykle wyglada tak ze sie prz*****rdoli do literowki i klepie temat przez pol watku. Licznik postow leci. Moze zesrał sie ze szczęscia.
|
|
|
|
|
CYTAT rozmowa z andrzejkiem zwykle wyglada tak ze sie prz*****rdoli do literowki i klepie temat przez pol watku. Licznik postow leci. Moze zesrał sie ze szczęscia. A pampers nie zmieniony To jest cały Andriusza,po prostu trzeba brać na Niego poprawkę i to wszystko.W sumie nie wiem czym tu się podniecać,jak chodziliście do podstawówki to nie braliscie udziału w apelach?Nie śpiewaliście-"Herbem imię Twoje wplotę w serc mojego tarczę byś na każde dni i słotę była zawsze mi oparciem? Dajcie swoim dzieciom też tego zakosztować "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT (feltd) rozmowa z andrzejkiem zwykle wyglada tak ze sie prz*****rdoli do literowki i klepie temat przez pol watku. Licznik postow leci. Moze zesrał sie ze szczęscia. Ty z reguły srasz ze szczęścia? Jak kundel, tylko że te zwykle sikają. Fiodor nie jestem w takim stanie jak Ty by korzystać z pampersów. No ale skoro o tym wspomniałeś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (feltd) rozmowa z andrzejkiem zwykle wyglada tak ze sie prz*****rdoli do literowki i klepie temat przez pol watku. Licznik postow leci. Moze zesrał sie ze szczęscia. Ty z reguły srasz ze szczęścia? Jak kundel, tylko że te zwykle sikają. Fiodor nie jestem w takim stanie jak Ty by korzystać z pampersów. No ale skoro o tym wspomniałeś? Andriusza,ja piszę o Twym potomku,coś taki niedomyślny(niech Mu tam się wiedzie jak najlepiej).Ty jesteś ewenement,zamiast spacerki i takie różne to klepiesz tu od rana do nocy Dzieci już pośpiewały,pani premier pojechała,to już chyba temat do unicestwienia? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Strzeż się lichwy? Raczej strzeż się głupoty. CYTAT Andriusza,ja piszę o Twym potomku,coś taki niedomyślny(niech Mu tam się wiedzie jak najlepiej).Ty jesteś ewenement,zamiast spacerki i takie różne to klepiesz tu od rana do nocyzaklopotany Dzieci już pośpiewały,pani premier pojechała,to już chyba temat do unicestwienia?cool girl O rana do nocy? Na jakiej podstawie to stwierdzasz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Strzeż się lichwy? Raczej strzeż się głupoty. CYTAT Andriusza,ja piszę o Twym potomku,coś taki niedomyślny(niech Mu tam się wiedzie jak najlepiej).Ty jesteś ewenement,zamiast spacerki i takie różne to klepiesz tu od rana do nocyzaklopotany Dzieci już pośpiewały,pani premier pojechała,to już chyba temat do unicestwienia?cool girl O rana do nocy? Na jakiej podstawie to stwierdzasz? Na podstawie zamieszczanych wpisów?Kabareciarz z Ciebie Andriusza.Nie ma tematu żeby Ciebie nie było,no ale skoro aż tak Cię roznosi "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|