|
|
|
Mam ochote zamówić pizze co polecacie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubie we fiori i mamma mia, reszta niestety nie moje smaki a i te dwie pizzerie odbiegają od ideału..
|
|
|
|
|
Tak,Fiori.Byłam ostatnio tam na pizzy z rodziną i nie wiem co ludzie widza w tej mamałydze.A najgorsze co bylo to we wszystkich kloszach na scianie zasuszone owady( a był to wtedy okres zimowy) i mnóstwo pajęczyn.Od razu jesc sie odechciało...ja Fiori nie polecam.
\"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
|
|
Polecam Avantii , Capri
|
|
|
|
|
1 2 3 pizza
|
|
|
|
|
Luuuudzie, ile pizzerii tylu wielbicieli i zajadłych przeciwników. Tak ciężko ruszyć 4 litery z przed telewizora i pokosztować i mieć własne zdanie? Większość zajadłych komentarzy to zapewne konkurencja. Wpierw napisz jaka preferujesz, jakie ciasto itp a później pytaj.
|
|
|
|
|
CYTAT 1 2 3 pizza 123 Pizza jest zamknięta od 3.04.2016!!!!!! Chyba interes nie przynosił juz korzyści. POLECAM FIORI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT 1 2 3 pizza 123 Pizza jest zamknięta od 3.04.2016!!!!!! Chyba interes nie przynosił juz korzyści. Ato niespodzianka, szkoda bo wg mnie dobra no to CAPRI polecam |
|
|
|
|
Rach Ciah Nisko najlepsza !!
|
|
|
|
|
marzy mi się w stalowej pizza na cieniutkim cieście, nie spalona z dobrej jakości mozzarelii a nie serowych odpadów. Fiori na początku taka była, aktualnie da się zjeść, mamma mia spoko tylko kelnerki to też niestety porażka, tak jak w mama burger, wspominałam o tym w wątku o tej knajpie. W obu przypadkach dziewczyny trzeba przeszkolić bo niektóre to wzorkiem by najchętniej wygoniły, mimo że ja np zawsze zostawiam napiwek. Rustica ma za grube ciastko jak dla mnie i kiepska jakość dodatków, capri bez szału-buła. Po pizzy w avanti dwukrotnie miałam problemy żołądkowe, sama pizza nie wygląda apetycznie tak samo jak i lokal.
|
|
|
|
|
CYTAT marzy mi się w stalowej pizza na cieniutkim cieście, nie spalona z dobrej jakości mozzarelii a nie serowych odpadów. Fiori na początku taka była, aktualnie da się zjeść, mamma mia spoko tylko kelnerki to też niestety porażka, tak jak w mama burger, wspominałam o tym w wątku o tej knajpie. W obu przypadkach dziewczyny trzeba przeszkolić bo niektóre to wzorkiem by najchętniej wygoniły, mimo że ja np zawsze zostawiam napiwek. Rustica ma za grube ciastko jak dla mnie i kiepska jakość dodatków, capri bez szału-buła. Po pizzy w avanti dwukrotnie miałam problemy żołądkowe, sama pizza nie wygląda apetycznie tak samo jak i lokal. Nie rozumiem opini niektórych osób , widze opinie na temat kelnerek i się dziwię byłam nie raz w Mammamia a raczej jestem tam stałym bywalcem i nigdy nie zostałam źle obsluzona ! Jestem zdania , że jeśli klient jest miły to i kelnerka będzie bo nie oszukujmy się ludzie potrafią być wredni i oceniają wszystkich dookoła tylko nie siebie szaanujmy pracę innych to tyle w temacie |
|
|
|
|
A co myślicie o veronie?niby najlepsza...Tak jak Rustica utrzymuje się najdłużej...
|
|
|
|
|
Pytanie zamawial ktoś z Italiana?
My bardzo rzadko zamawiamy pizze zazwyczaj sami robimy ale ostatnio właśnie ulotkę Italiana znalazłam z Ofiar Katynia i jestem ciekawa czy warto Bo do tej pory raz na jakiś czas zamawialismy z Fiori ale od zeszłego piątku rezygnujemy kochasz chyba odleciał jak dodawał oliwę pudełko całe tłuste chłopak dostarczający pizze opuścił nam 5zł a żebyśmy wzięli juz nie mówiąc ze 45min u nich trwało prawie 2h Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
rustica białe bloki
|
|
|
|
|
To ja ze swojej strony polecam Ci Avanti lub Telepizzę
|
|
|
|
|
Zamówiliśmy w Italiana dobre.ciasto cienkie nie.jakaś bułka, dobry ser
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Możesz podać stronę albo pełną nazwę tej pizzeri? Szczerze powiem, że pierwsze słyszę
|
|
|
|
|
Mam jedynie ulotkę Italiana ofiar Katynia 37
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
CYTAT Możesz podać stronę albo pełną nazwę tej pizzeri? Szczerze powiem, że pierwsze słyszę Pizzeria Italiana - w jubilacie. Otwarta już kilka lat. Pizzy nie próbowałem....ale wiem że właściciel (włoch) zajmował/zajmuje sie produkcja serów - 30 km od stalowej. Sery sprzedawał swego czasu pod Huta i na hali i oczywiście wykorzystywał do pizzy. Sery supeerrrrr - próbowałem |
|
|
|
|
CYTAT Zamówiliśmy w Italiana dobre.ciasto cienkie nie.jakaś bułka, dobry ser A to pizza u Włocha jest na dowóz ? |
|
|
|
|
Teraz Patrze w wujka Google i tak to Włoch :-)
570 439 385 22 pizze do wyboru 30,40cm No ulotka wyciagnieta ze skrzynki Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
byłam ostatnio w avanti porazka leca chyba na ilosc nie na jakosc kiedys pizza tam byla moja ulubiona teraz wogole brak skladnikow i do tego ta nie mila obsluga .... natomiast polecam telepizze bardzo smaczna i idealne ciasto
|
|
|
|
|
CYTAT A co myślicie o veronie?niby najlepsza...Tak jak Rustica utrzymuje się najdłużej... korzystam często, polecam |
|
|
|
|
Nie polecam pizzy z VERONY
|
|