|
|
|
Mysle ze pojawiły sie dzisiaj ale na 100% nie jestem tego pewny leza w okolicy mrówki na przystanku mks.Podejrzewam ze mogły zostac przez kogos wywalone z auta ale mozliwe ze przybiegły z okolicy os Piaski.Pieski sa dosc duze koloru zóltego lub cos w ten desen.Mam nadzieje ze znajdzie sie własciciel lub zajmą sie nimi odpowiednie osoby moze z tego nowego przytuliska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Psy mają właściciela. Budy i jedzenie. Należą do jednej z firm, widocznie jak są dni wolne, to psy urządzają sobie wycieczki.
|
|
|
|
|
W sobotę jechałam tamtędy i leżały obok przystanku
|
|
|
|
|
Zgadza się, psy mają właściciela, są nam już znane . Mieszkają przy jednej z firm. Mają budy i jedzenie. Jednak jak wieje nudą lubią sobie urządzać wycieczki. Ze swojej strony możemy tylko porozmawiać z właścicielem żeby bardziej je zabezpieczył. Dziękujemy za zainteresowanie . Przytulisko Psia przystań
|
|
|
|
|
no to co to za wypuszczanie w samopas!!!!smycz i kaganiec jak chcą pospacerować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
No to cieszÄ siÄ ze nie sÄ
to pieski wywalone przez jakiegoĹ de...la ale mysle ze wĹaĹciciel powinien je jednak lepiej pilnowaÄ ,mogÄ wleĹşÄ komuĹ pod auto spowodowaÄ wypadek, same zginac, malo tego jaka ze leĹźÄ
na przystanku a nie sÄ
raczej malutkie stanowiÄ
jakies tam zagroĹźenie dla ludzi chociaĹź mysle ze sÄ
raczej lagodne ktos moĹźe siÄ zestrachac.
|
|
|
|
|
Leżą tam często, a nie powinny. Właściciel powinien o nie zadbać, bo mogą komuś wyrządzić krzywdę. Moje dzieci jeżdżą często nową ścieżką rowerową w tej okolicy i się ich zwyczajnie boją... Może warto zwrócić właścicielowi uwagę, wiecie kto to jest?
|
|
|
|
|
Przez nieodpowiedzialnych właścicieli psów, porządnie postępujący właściciel psa z góry ma zepsutą opinie w społeczeństwie.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Jedna z tamtych firm przygarnela porzucone psy, w ciagu pracy siedza na placu, a po pracy odprowadzaja, ktoregos tam pracownika do autobusu i czekaja az wroci...
|
|