|
|
|
Gdzie moge zabracna drinka znajomych, ktorzy wpadna na weekend??? Pomozcie, bo ja wypadlam z obiegu kilka lat temu i nie wiem gdzie warto ich zabrac, zeby bylo spokojnie i milo, a do tego zeby nazli ies na tym co robią??
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Klub bilardowy Oscar na alejach koło Rossmana można pograć w bilard, wypić piwko, drinka jak chcecie jakies jedzenie to można tam również sobie zamówić
|
|
|
|
|
Ja nie jestem jakiś smakoszem i nie znam się na drinkach, ale bardzo, bardzo polecam Mamma Mia Mi smakowały, próbowałam jak na razie tylko 5 (bo na co dzień jestem poza Stalową) - nie pamiętam ich nazw, ale na pewno ok jest mohito i barmański bitters (chyba tak się nazywa), pozostałych 3 nazw nie pamiętam :( ale wiem, że z whisky też był dobry, chociaż w karcie pewnie niejeden z whisky
Odradzam natomiast Warkę pod względem "drinków". |
|
|
|
|
W Vivo! i Coffe barze są przepyszne drinki, jest duży wybór zarówno drinków jak i kaw z alkoholem
|
|
|
|
|
CYTAT W Vivo! i Coffe barze są przepyszne drinki, jest duży wybór zarówno drinków jak i kaw z alkoholem Tutaj jak najbardziej sie zgodze. Nie dosc ze dobre to i odpowiednio kopia |
|
|
|
|
Ooo super, dzięki bardzo, krótko,zwięźle i na temat ,to sie nazywa pomoc, czekam na jeszcze choc juz widze gdzie mozna sie udać, żeby nie bylo wtopy :-)
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Najlepiej kupic alkohol, dodatki i samemu w domu zrobić drinki, to świetna zabawa. W inetrnecie jest mnóstwo przepisów, no chyba że chodzi o lansik itp. głupoty, to co innego.
|
|
|
|
|
CYTAT Najlepiej kupic alkohol, dodatki i samemu w domu zrobić drinki, to świetna zabawa. W inetrnecie jest mnóstwo przepisów, no chyba że chodzi o lansik itp. głupoty, to co innego. Najlepiej dla kogo? Dla ciebie wyjście na drinka do lokalu to lans? Jeśli tak to współczuję. Po co iść do kina przecież można obejrzeć film w tv. Po co iść do restauracji przecież można zjeść obiad w domu. Może idą w 4 osoby i każdy ma inne preferencje co do drinków wyobrażasz sobie ile alkoholu do domu trzeba by było kupić żeby zrobić 4 różnego rodzaju drinki. Ubierają się i wychodzą na drinka a nie buszują po sklepach w poszukiwaniu dodatków do drinków bo przecież najlepiej zrobić wszystko samemu w domu. |
|
|
|
|
Teraz mozna wszystko zrobić w domu, łącznie z podróżami i spotkaniem się z ludźmi. Po co wychodzić z domu? Współczuję ludziom z takim podejściem do życia...
|
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Haha nic nie zrozumileli . Myślcie dalej.
|
|
|
|
|
To ja dorzucę od siebie starego, dobrego Jokera na Białych Domach (dodatkowo w piątki karaoke) ale również polecam Oskara
|
|
|
|
|
Również polecam Coffee Bar w VIVO
Oprócz dobrych drinków, można skosztować pysznych deserów. Wczoraj jadłem Tiramisu i nowość "oreo" - PYCHA |
|
|
|
|
w jokerze przy karaoke wlasnych mysli nie slychac - miejsce na wypad aby spotkac sie porozmawiac z kims przy weekendzie to nie wypał
|
|