|
|
|
Gdzie w Stalowej mozna wymienic korki pepsi na torbę sportową?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nigdzie twierdza ze nie maja toreb i odsylaja od kolportera do kolportera
|
|
|
|
|
http://www.pdf-archive.com/2016/05/09/pi-karska-promocja-pepsi-zg-oszenie/ tutaj masz link do sciagniecia pliku pdf
wypelniasz go wrzucasz kapsle do koperty i wysylasz do Pepsi a naszym sklepikarzom podziekuj za promocje jak moglem tak pomoglem |
|
|
|
|
Brat odbierał, ale niewiem gdzie :-)
|
|
|
|
|
Dziękuje za pomoc
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalowej mozna wymienic korki pepsi na torbę sportową? Dzwoniłem do ich siedziby i kazali wyslac korki,napisać na kartce co się chce oraz adres i do 30 dni kurierem na ich koszt wyślą.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie w Stalowej mozna wymienic korki pepsi na torbę sportową? Dzwoniłem do ich siedziby i kazali wyslac korki,napisać na kartce co się chce oraz adres i do 30 dni kurierem na ich koszt wyślą.Ale na jaki.adres wyslac? |
|
|
|
|
u gory tego tematu masz link do formularza a nanim wpisujesz swoje dane co chcesz wybierasz nagrode a na dole tego formularz adres
|
|
|
|
|
CYTAT Ale na jaki.adres wyslac? Pepsi-Cola Skr.Pocz.19 ul.Wesoła 05-075 Warszawa. Wysłać trzeba listem poleconym. |
|
|
|
|
Raczej zwykłym priorytetem, bo skrytka pocztowa nie podpisze odbioru listu poleconego.
|
|
|
|
|
CYTAT Raczej zwykłym priorytetem, bo skrytka pocztowa nie podpisze odbioru listu poleconego. nie masz racji skrytka na poczcie działa tak samo jak twoja skrzynka na listy w bloku, więc każdy rodzaj przesyłki można na nia wysłać identycznie wrzuca do niej listonosz awizo jak do skrzynki na listy w bloku i własciciel idzie do okienka na poczcie i odbiera osobiście polecony oczywiście własciciel skrytki może nie pójść odebrać poleconego do okienka pocztowego, ale tak samo włascieciel skrzynki na listy w bloku może nie pójść na pocztę wybrać awizowanego listu i na to nie ma nikt wpływu |
|
|
|
|
CYTAT Raczej zwykłym priorytetem, bo skrytka pocztowa nie podpisze odbioru listu poleconego. Gdybym nie wysyłał to nie doradzałbym.Ja wziąłem jeszcze potwierdzenie sms.
|
|
|
|
|
CYTAT oczywiście własciciel skrytki może nie pójść odebrać poleconego dlatego też odradzam, pepsi trochę olewająco prowadzi swoje akcje promocyjne CYTAT Gdybym nie wysyłał to nie doradzałbym.Ja wziąłem jeszcze potwierdzenie sms. przyszło potwierdzenie ze skrzynki? |
|
|
|
|
Dziękuje za pomoc ciekawe czy przyjdzie nagroda
|
|
|
|
|
ja kapsle wyslalem zwyklym listem ,nie poleconym a dzis niespodzianka był kurier z torbą od pepsiczas jaki minął od wysłania okolo trzech tygodni
|
|
|
|
|
Udało sie po miesiącu przyszła torba i dwie małe pepsi
|
|
|
|
|
Wysylales korki miesiac temu? :-)
|
|
|
|
|
Wydaje mi sie ze trochę więcej jak miesiąc. W ostatnim dniu promocji były wysłane
|
|