|
|
|
Jesli ktos robil ostatnio wesele wlasnie na ok 100 osob albo byl na takim to prosze o polecenie fajnych lokali w stalowej woli ktore maja przede wszystkim pyszne jedzenie i jakie sa koszty za osobe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Restauracja Roma ma sale weselna do 90 osób i cenowo koło 120-140 zł od osoby
Jeszcze restauracja Marcato koło lotosu ma sale do 130 osób |
|
|
|
|
Jest jeszcze Olimpia nad basenem, zapewne te same ceny co w romie bo to jeden właściciel. Olimp w Rozwadowie, sala na górze tez super tylko nie wiem jak tam cenowo, ale na pewno więcej niż w Romie.
|
|
|
|
|
Olimp 180zl terminy na 2018 rok 😊 i to malo który wolny.
|
|
|
|
|
Babilon Krzeszów. Polecam
|
|
|
|
|
Napiszę Ci tak, nie ze złości. Wsiądź w auto, autobus, na rower. Jedź i pooglądaj sale, popytaj. Zrób rozeznanie w terminach, nie ma nic lepszego niż spotkanie z managerem lokalu. On Ci wtedy wszystko powie, jak już zrobisz rozeznanie wróć, powiedz pomiędzy którymi się zastanawiasz wtedy na pewno ktoś wyrazi opinię. Liczba osób o którą pytasz jest to normalna liczba osób. Przeważnie "każdy" lokal posiada teraz 2 sale. Więc myślę, że nie będziesz miała problemu z wyborem, gorzej może być z terminami.
|
|
|
|
|
Galicja- maja dwie sale. Większą i mniejszą. Jedzenie dobre, wystrój i obsługa super. Polecam
|
|
|
|
|
KruczeGniazdo Przyszow
jedzenie pyszne 150 zl wraz z ciastem i owocami |
|
|
|
|
Dom nad Rozlewiskiem - Klimatyczne Wesele w Racławicach. Mało rozpowszechniony lokal nie mniej w super lokalizacji, z pysznym jedzeniem i bardzo fajną obsługą. Zdecydowaną zaletą jest niska cena za osobę (nie wiem jak w tym, natomiast w zeszłym roku było to 145zł) oraz fakt, że organizują tam tylko jedno wesele w danym terminie. Najlepiej jednak samemu odwiedzić parę miejsc i świadomie podjąć tak ważną decyzję
|
|
|
|
|
Olimpu nie polecam, niepotrzebnie reklame im robię.
|
|
|
|
|
Zajazd nad Łęgiem Przyszów Ruda, polecam w 100%. Pyszne jedzie, wspaniała obsługa wszystko na najwyższym poziomie.
Miałam tam wesele i z czystym sumieniem polecam Zajazd |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja mogę polecić z czystym sumieniem Dwór Galicja
|
|
|
|
|
Może sprobój Dwór Ordynata. To chyba najlepsza oferta w mieście.
Sale na 300 i 80 osób więc spokojnie się da. Ja widzialam na saleilokale Wpisz tam Dwór Ordynata |
|
|
|
|
Dwór Galicja w Brandwicy.Bezkonkurencyjny!
|
|
|
|
|
Bardzo polecam ZAJAZD SEZAM
CUDOWNA ATMOSFERA I SALA A TAKŻE PRZEPYSZNE JEDZENIE. 3 SALE DO WYBORU |
|
|
|
|
Bardzo polecam ZAJAZD SEZAM
CUDOWNA ATMOSFERA I SALA A TAKŻE PRZEPYSZNE JEDZENIE. 3 SALE DO WYBORU |
|
|
|
|
Każdy ma swój gust i smak, wiec każdy co innego ci powie. I każdy lokal ktoś pochwali, a inny będzie narzekał. Mi na przykład najbardziej jedzenie smakowało w Hutniku i ładna sala. Teraz się tam pozmieniało bo był remont górnej sali. Najlepiej podzwonić po różnych lokalach i zapytać jakie są aktualne ceny i co one zawierają. Bo może być taka sama cena, a na przykład różna ilość ciepłych posiłków, albo jakieś inne dodatki. I zobaczysz czy w ogóle terminy są.
|
|
|
|
|
Polecam Olimp. Dwor ordynata. Sala w piwnicy. Ciemno buro i ponuro. Takie moje odczucie. W Olimpie obsluga bardzo ok. Jedzenie pyszne, wszyscy goscie chwalili. Ogolnie jakbym robil wesele jeszcze raz to tylko Olimp.
|
|
|
|
|
Moim zdaniem jak wesele to w Olimpie.
Sezam jest strasznie zaniedbanym lokalem przez właścicieli z zewnątrz jak i wewnątrz. |
|
|
|
|
"Leśna Karczma" Kończyce koło Nowosielca, nie będę się rozpisywał o jedzeniu itp, ale fajna lokalizacja, duży parking, na weselach są również dzieci, no to jest fajny plac zabaw dla nich, najprościej podjechać i zobaczyć samemu.
|
|
|
|
|
Ja swoje wesele miałem w BROCANTE w Nisku. Jedzenie dobre i dużo, obsługa super, sala śliczna sama w sobie nie trzeba Bóg wie ile dekoracji
|
|
|
|
|
A ja zrobiłem sobie w Zakopanem.
|
|
|
|
|
Dwór Galicja w Rzeczycy Długiej.
Polecam jest bezkonkurencyjny w tej okolicy. Jedzenie + profesjonalna obsługa. Byłam na wielu weselach w Stalowej i okolicy i zawsze Galicja wypada najlepiej. |
|
|
|
|
Proponuje sprawdzić w Domu Nad Rozlewiskiem w Racławicach. W zeszłym roku organizowaliśmy tam wesele i było super. Bardzo fajny właściciel. Kontaktowy, konkretny i miły. Ma ciekawe pomysły na imprezę, ale słuch tez oczekiwań klienta. Wspaniale przygotował całą imprezę. Zaserwowali pyszne jedzenie. Sale bankietowa super przygotowana i udekorowana. Obsługa te zna poziomie. Wszyscy goście byli zadowoleni. Spokojnie mogę ich polecić.
|
|
|
|
|
zauważ że odkopałaś temat z dwa i pół roku, z tych małżeństw już biega sporo dzieci
|
|