~~ziom | |
|
|
moze mi ktos napsac czy otzrymał juz od społdzielni rozliczenia za zeszły rok bo tu znowu pzryniesli podwyzke a rozliczenia nie ma jak sie pytam kiedy bedzie to w kwietniu..banada złodzie w koncu to to nasze pieniadze jak ktos ma nadpłate..szlak moze trafic człowieka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~puk | |
|
|
spółdzielnia ma kołomyje , sami nie wiedza jak się tam mają
|
|
|
~~leonllll | |
|
|
Kolego, tylko odłączenie się od S.M może coś zmienić.Musimy zacząć zakładać Wspólnoty Mieszkaniowe ,wtedy sami decydujemy o własnym losie.Wystarczy popatrzeć na bloki gdzie jest wspólnota, już prawie wszystkie odnowione.
|
|
|
~~jasio | |
|
|
...albo wybudować sobie własny piękny domek na jasnej polanie lub na kwiatowej łące i nie czekać aż Spółdzielnia przyśle rozliczenia
|
|
|
~~martyna | |
|
|
Ja mam mieszkanie własnościowe i jestem w wspólnocie i co Mi z tego ? Jak wymieniali drzwi do klatek do nikt się o zdanie wszystkich nie pytał, tylko kwit do zapłaty przyszedł.! Decyduje zarządca i kilka osób z mafi wspólnoty. Ławek brak, piaskownicy brak nie ma nic. I rozliczenia jeszcze nie było!!
|
|
|
~~aaaaa | |
|
|
ja juz dostalam ze spoldzielni rozliczenie za ogrzewanie i wode:-)))
|
|
|
|
|
|
Drzwi wymienili, ale takie wstawili, że zauamka. Pewnie jakiś ziomal miał szwagra, któremu zalegały na magazynie i wypchnął. A najlepszy jest fundusz remontowy - jeszcze nie widziałem, żeby u mnie na bloku coś robili a podwyżka co roku.
|
|
~~zyta | |
|
|
~aaaaa ja juz dostalam ze spoldzielni rozliczenie za ogrzewanie i wode:-)))
A na jakim osiedlu mieszkasz? U nas na centralnym ani widu ani słychu... |
|
|
|
|
|
do martny jak jestes we wsolnocie to nie masz miesz. wlasnosciowe tylko masz odrebna wlasnosc, ludzie nie mylcie pojec prawo wlasnosciowe nie ma nic z wspolnego z wlasnoscia a jesli sie uczestnicy w spotkaniach wspolnoty to nie ma co narzekac
|
|
|
|
|
CYTAT Kolego, tylko odłączenie się od S.M może coś zmienić.Musimy zacząć zakładać Wspólnoty Mieszkaniowe ,wtedy sami decydujemy o własnym losie.Wystarczy popatrzeć na bloki gdzie jest wspólnota, już prawie wszystkie odnowione. Jakoś nie zauważyłem. Ale mogło mi coś umknąć. |
|