|
|
|
Witam jak w temacie www.facebook.com/grupagraffiti prosze o opinie. Z góry dziękuje za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
super zespół miałam na swoim weselu.
|
|
|
|
|
Zespół grał również na moim weselu i naprawdę polecam! Do tej pory goście weselni, którzy planują teraz wesele proszą mnie o namiary
|
|
|
|
|
Grali u mnie :-) zarówno ja z mężem, jak i goście bardzo zadowoleni. Cenowo przystepni a jakość usług na najwyższym poziomie :-) do tej pory znajomi proszą o namiary
|
|
|
|
|
A tak z ciekawości, jakie są ceny (niekoniecznie zespołu Graffiti) za 1 dniowe wesele? Piszecie, że przystępne jednak mi to nic nie mówi. Przystępna cena to 4-5 tysięcy?
|
|
|
|
|
ja płaciłam 7 lat temu 2400
|
|
|
|
|
CYTAT A tak z ciekawości, jakie są ceny (niekoniecznie zespołu Graffiti) za 1 dniowe wesele? Piszecie, że przystępne jednak mi to nic nie mówi. Przystępna cena to 4-5 tysięcy? Ja płaciłam 2300. Panowie nie robili za dużo przerw, granie ustalone w umowie do 6:00 ale w rzeczywistości dokąd ludzie będą się bawić. Ogolnie bezproblemowi i mili. Mogę polecić również zespół the brox z Leżajska. Byl u mnie na studniowce i na ostatnim weselu jakim bylam, ale oni wolaja 4-5 tysi. Z kolei nie polecam zespołu matis z niska, ponieważ panowie piją i potem robią przerwy non-stop... |
|