|
|
|
Witam. Termin złożenia papierów do szkoły już nadszedł a ja nadal nie mogę się zdecydować gdzie złożyć papiery :/
Możecie mi napisać swoje opinię na temat tych dwóch szkól ewentualnie jeszcze szkoła ,,Staszic'' Z góry dziękuje ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przestań jakie porównanie slo do basenu to tak mercedes do lanosa tylko slo lub staszic reszta to to samo
|
|
|
|
|
CYTAT Przestań jakie porównanie slo do basenu to tak mercedes do lanosa tylko slo lub staszic reszta to to samo Dokładnie. Pod basen idź ewentualnie jak nie dostaniesz się do SLO. |
|
|
|
|
A SLO czy Staszic?
|
|
|
|
|
SLO
|
|
|
|
|
Ludzie !!! Po co te klapki na oczach ?! Kto jest mądry, zdolny i ambitny niezależnie w jakiej szkole się znajdzie a trafi na nauczycieli pozwalających rozwijać pasję i umiejętności ten daleko zajdzie.Słaba szkoła i słaby nauczyciel nie rozbudzą chęci do nauki u ucznia. Dobry nauczyciel i dobra szkoła zaś motywuje do samodzielnej nauki.Co ciekawe coraz więcej słyszy się że uczniowie ze Staszka jako najszersza grupa pobiera korepetycje ( " najlepsi uczniowie z najlepszej szkoły")Z mojego najbliższego grona są diamenty błyszczące w różnych dziedzinach życia i nigdy nie pobierały korepetycji a uczęszczały pod Basen, do Staszka a nawet dawnej Budowlanki.
|
|
|
|
|
slo tempia a co do ludzi i ilosc szkol basen jako wybor
|
|
|
|
|
Przestań jakie porównanie slo do basenu to tak mercedes do lanosa tylko slo lub staszic reszta to to samo - Ale pisownia ! Masakra! Teraz nie uczą w szkole interpunkcji?
|
|
|
|
|
Również rozważam wybór pomiędzy SLO a Staszkiem. Ale korzystając z okazji zapytam, co sądzicie jeszcze o LO w Nisku. Macie jakieś informacje o poziomie nauczania w tej placówce?
|
|
|
|
|
SLO
|
|