|
|
|
Witam czy można sprawdzić w bankomacie ile ma się pieniążków na koncie? Jak tak to w którym z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2016r. Skąd: PiSdzigród Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
To mi dałaś do myślenia ... Jeżeli masz konto z kartą to chyba w każdym ...
Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
O zgrozo! Tacy ludzie dostają nasze pieniądze!
|
|
|
|
|
Kiedys mozna bylo sprawdzic w tesco w bankomacie ale od jakiegos czasu odrzuca tam karte. A w bankomatach z pko mozna tylko wybrac nie mozna sprawdzic. Czortunio nie badz taki do przodu jak nieznasz odpowiedzi to sie nie udzielaj.
|
|
|
|
|
Chodzi mi oczywiscie o rodzinne.
|
|
|
|
|
Bo może do cholery zależy to od Twojego banku! A nie od jałmużny, która wpływa na podane przez Ciebie konto
|
|
|
|
|
Nie widać czortunio że nie masz pojęcia, ale uparcie brniesz dalej. Rodzinne to nie w "twoim banku" tylko na karcie Citi handlowy. Nie mam pewności, ale chyba sprawdzić stanu nie można. Można wybierać tylko dwa razy w miesiącu z tej karty i trzeba pamiętać ile powinno zostać. Wybierać można też na Poczcie, ale trzeba znać kwotę jaką można pobrać. Najlepiej dopytać dokładnie w UM.
|
|
|
|
|
Jeśli tak to przepraszam
|
|
|
|
|
Na 100% sprawdzisz na Alejach Jana Pawła bodajże zielony bankomat koło kasy Stefczyka! Ja tam wybieram zasiłek i sprawdzam stan konta.
|
|
|
|
|
CYTAT Można wybierać tylko dwa razy w miesiącu z tej karty i trzeba pamiętać ile powinno zostać. Wybierać można też na Poczcie, ale trzeba znać kwotę jaką można pobrać. Najlepiej dopytać dokładnie w UM. Wybierać można 3razy, nie musi nic zostawać (można wybrać do zera). Nie w każdym bankomacie sprawdzi stan np.Biedronka w Rozwadowie (można),Tesco duże (można). |
|
|
|
|
A za sprawdzenie nie pobierają czasami oplat?
|
|
|
|
|
CYTAT A za sprawdzenie nie pobierają czasami oplat? Niema opłat za spr salda Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Na poniatowskiego w pawilonach w bankomacie pko bp sprawdzałem
|
|
|
|
|
Dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Witam czy można sprawdzić w bankomacie ile ma się pieniążków na koncie? Jak tak to w którym z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam w bankomacie bank spoldzielczy kolo dawnej nutki teraz sklep dada tam jest . Jak ta ulica jednokierunkowa ul wolnosci to chyba jest
|
|
Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A mam pytanie czy ktos dostal rodzinne ns konto w tym miesiącu bo majac karte z UM to dostalalm na konto ktorego do rodzinnego niepodawalam tylko konto podawałam do 500+ niewiem dlaczego tak zrobili
|
|
|
|
|
Przy skladaniu dokumentow zaznaczalo sie gdzie maja wplynac 500+.Ja zaznaczylem i kasa wplynela na konto rodzinnego.
|
|
|
|
|
Mozna wybrac z bankomatu tylko dwa razy w m-cu i limit jest 3 tys.Do woli mozesz placic karta chodzi tylko i wylacznie o karte z rodzinnego.Ja zawsze sprawdzam telefonicznie.
|
|
|
|
|
do roboty a nie za cudza kase zyc co ludzie bardzo ciezko pracuja a lenie dostaja !!!!!!!
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
zazdrosna633 Ty masz poważny problem z sobą i zauważyłem,nie tylko w tym temacie.
|
|
|
|
|
eniks z toba wszedzie jest problem gdzie sie pojawisz
|
|
|
|
|
CYTAT do roboty a nie za cudza kase zyc co ludzie bardzo ciezko pracuja a lenie dostaja !!!!!!! Praca nie wyklucza pobierania rodzinnego.Ja wolę aby z moich podatków kasa szła na dzieci nie na odprawy dla prezesów.
|
|
|
|
|
Czy dzis dostaliscie rodzinne i 500+ ?
|
|