|
|
|
Tak mnie naszło pytanie co z tymi rowerami, które stoją w Stalowej? ktoś wypożycza? widzieliście? może sami jeździcie?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Kilka osób widziałem jak jeździły. Pod MDK w niedziele stały tylko 4. To chyba tylko do 28 maja.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
to nawet cieszy
|
|
|
|
|
A ja sobie dzisiaj kupiłam swój rower
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Ja wczoraj w parku widziałam parę siedziała obok miejskie rowery później jeszcze kilka miało mnie.
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Widziałem je nawet na działkach, ludzie nawet korzystają.
|
|
|
|
|
Ja korzystam i bardzo sobie chwalę. Z Rozwadowa w niektórych godzinach ciężko dostać się pod Halę. Teraz wsiadam na rower i nie czekam na autobus. Kolejnym plusem jest to, że przy okazji zażyje się sportu, jest taniej. No i na jednym koncie mogę korzystać z rowerów w Stalowej i Lublinie, jak również w innych miastach gdzie jest ta firma. Mam nadzieję, że stacje się rozbudują i będzie jeszcze lepszy dojazd w inne części miasta.
|
|
|
|
|
Przejeżdżałem dzisiaj pod "Wzorcowym". W stojaku było tylko trzy rowery.
|
|
|
|
|
Czy te rowery jeszcze dzisiaj stoją, bo miały być tylko do 28maja?
Czy był punkt w parku miejskim? On/rst |
|
|
|
|
CYTAT Ja korzystam i bardzo sobie chwalę. Z Rozwadowa w niektórych godzinach ciężko dostać się pod Halę. Teraz wsiadam na rower i nie czekam na autobus. Kolejnym plusem jest to, że przy okazji zażyje się sportu, jest taniej. No i na jednym koncie mogę korzystać z rowerów w Stalowej i Lublinie, jak również w innych miastach gdzie jest ta firma. Mam nadzieję, że stacje się rozbudują i będzie jeszcze lepszy dojazd w inne części miasta. Kapade, w każdym mieście działa oddzielny system. Chcąc korzystać z nextbike w Warszawie czy Gdańsku, trzeba mieć oddzielny rachunek. Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
CYTAT Kapade, w każdym mieście działa oddzielny system. Chcąc korzystać z nextbike w Warszawie czy Gdańsku, trzeba mieć oddzielny rachunek. Ja korzystam na jednym koncie nextbike w Stalowej i w Lublinie i nie mam z tym żadnego problemu. Jak czytałam na ich stronie to wystarczy mieć jedno konto, ale nie wiem, może w praktyce wygląda to inaczej i w innych miastach trzeba mieć oddzielne konta. Akurat te dwie miejscowości mogą być na jedno konto. A tak w ogóle to co z tymi rowerami, zostają? Ktoś coś wie? |
|
|
|
|
Chciałem wypożyczyć rower w Rzeszowie. Bez karty nie da rady. W Stalowej Woli jest nowocześniejszy system.
|
|