|
|
|
Jaki polecacie i jak to wygląda cenowo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Min to 35 zl max 3700zl
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ostatnio widziałem w Tesco za 50 zł był szukałem prezetu dla dziewczynki wiec zabardzo nie podchodził ale niewiele brakło zebym sobie go kupił ale staremu chłopu nie wypada sie juz tym bawic
|
|
|
|
|
Nie wiem o jaki mniej wiecej model ci chodzi bo przedzial finansowy jest spory ale dodam cos od siebie na bazie doswiadczenia. Rok temu syn mnie cisnal zeby kupic mu "drona z kamerka" tak wiec nie zaglebiajac sie bardziej w temat wskoczylem na allegro i kliknalem "pierwszy z brzegu" helikopter za cos kolo 500pln. Niestety ale w praktyce okazalo sie ze sterowanie helikopterem (sile nosna wytwarzaja dwa smigla krecace sie w przeciwnych kierunkach) steruje sie wyjatkowo trudno. Dodatkowo jako ze nie posiadal oslony na smiglach kazdy upadek czy uderzenie w przeszkode powodowalo uszkodzenie smigiel (dorzucili zapasowe w zestawie ale szybko sie "skonczyly" Takze ze swojej strony polecam ponowne przemyslenie sprawy i ewentualny zakup drona ktory ma cztery smigla, dodatkowo kazde jest obudowane oslona w ksztalcie okregu. Raz ze bedzie ciezej go zepsuc a dwa sterowanie jest o niebo latwiejsze.
|
|
|
|
|
To ma być tylko helikopter to polatania sobie czy jak kolega podsunął dron z kamerką?
|
|
|
|
|
Helikopter do polatania
|
|
|
|
|
Napisałam na priv