Dołączył: 24 Marz 2015r. Skąd: Nisko, Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ostatnio w pracy przysłuchiwałam się rozmowie koleżanek. Jedna z nich bardzo polecała modlić się do św. Rity w sprawach beznadziejnych. Podobno modlitwy skierowane do niej są bardzo skuteczne.
Czy ktoś potrafi powiedzieć coś więcej na ten temat? Może ktoś wyprosił łaski za wstawiennictwem właśnie św. Rity. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TAK.
|
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Tak ja ostatnio napisałem do niej email i załatwiła sprawę od ręki, w przeciwieństwie do innych świętych. Chodziło o wygraną w lotto, dzisiaj jestem milionerem.
Ps. Ludzie mamy XXI wiek, poczytajcie trochę o psychomanipulacji kościoła, psychologii wiary itp. "Przeminęła wiara w Zeusa, przeminie i w Jezusa" |
|
|
|
|
Ugabuga, nie kpij .
|
|
|
|
|
Tak, modliłem się do Świętej Rity.
Modliłem się jeszcze do Matki Bożej Nowenną Pompejańską - jest to modlitwa nie do odparcia i sprawa która mnie nurtowała została rozwiązana. Jestem za to wdzięczny Najświętszej Panience. Św. Juda Tadeusz też jest od trudnych spraw - również mi pomógł. Jak chcesz coś więcej pisz na prv. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Ja też odmawiałam Nowennę za wstawiennictwem św. Rity, w wielu sytuacjach mojego życia pomogła mi, podobnie, jak wspomniany wyżej św. Juda Tadeusz
Poproś też bliskich o modlitwę w trapiącej Cię sprawie, bo modlitwa wstawiennicza również ma ogromną moc! |
|
|
|
|
Nowenna Pompejańska to co innego niż nowenna do św. Rity?
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Za wulgaryzmy, prześmiewczy komentarz 20 pkt.
|
|
|
|
|
CYTAT Nowenna Pompejańska to co innego niż nowenna do św. Rity? Tak, to co innego. To modlitwa różańcowa, która ma ogromną moc. Nazywana jest modlitwą nie do odparcia. Jest to trzy nowenny proszące i trzy nowenny dziękczynne. Codziennie przez 54 dni odmawia się trzy różańce dziennie z dodatkowymi modlitwami. szczegóły jak odmawiać znajdziesz tu: http://pompejanska.rosemaria.pl/jak-odmawiac-nowenne-pompejanska/ tu znajdziesz liczne świadectwa osób, które zostały wysłuchane: http://pompejanska.rosemaria.pl/ "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Różaniec 3 x dziennie to bardzo duże wyzwanie. Nigdy nie modliłam się do żadnych świętych. To dla mnie nowość. Nawet nie wiem czy nawet bym potrafiła. Ciekawi mnie czy te modlitwy faktycznie są skuteczne, ale chyba ważne o co się modlimy. Bo jak ktoś ma wymagania z kosmosu to chyba tylko cud je spełni.
|
|
|
|
|
Sw. RITA jest naprawde skuteczna czesto modle sie w sprawach powaznych a czasem tak blachych ze az wstyd. Nigdy nie zawiodla. Mozna odmowic jednorazowa modlitwe lub nowenne przez 9 dni Poszukaj w necie Raz w miesiacu w Krakowie jest tez msza Wysylasz meilem intencje i bodajze 21 lub 22 w tej i innych intencjach jest msza. Poczytaj najpierw jej zyciorys, ciekawy bardzo.
Wierze ze dzieki niej brat ma prace, matka wyszla z alkoholizmu a ja urodzilam zdrowa corke a mialam zagrozona ciaze. Od razu nie pomoze po jednej modlitwie ale kiedys pomoze napewno. Czesto naprzemiennie modle sie modlitwa o wstawiennictwo sw Jana Pawla II Nie jestem przesadnie swieta staram sie chodzic do kosciola ale wierze bardziej w sw Rite niz w ksiezy i ta cala torunska bande. Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A niby dla czego mam mie kpić? Bo pomodlisz się o to żeby spotkało mnie cos złego, dobra katoliczko?
|
|
|
|
|
Ja odmawiała nowennę pompejanska o co prosiłam to otrzymałam ....ma cudowna moc...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nowenna Pompejańska to co innego niż nowenna do św. Rity? Tak, to co innego. To modlitwa różańcowa, która ma ogromną moc. Nazywana jest modlitwą nie do odparcia. Jest to trzy nowenny proszące i trzy nowenny dziękczynne. Codziennie przez 54 dni odmawia się trzy różańce dziennie z dodatkowymi modlitwami. szczegóły jak odmawiać znajdziesz tu: http://pompejanska.rosemaria.pl/jak-odmawiac-nowenne-pompejanska/ tu znajdziesz liczne świadectwa osób, które zostały wysłuchane: http://pompejanska.rosemaria.pl/ Wy tak serio???? Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Ugabuga - pomodlę sie owszem, ale nie o to aby spotkało cię coś złego.Wręcz odwrotnie.
|
|
|
|
|
ja właśnie niewiem o co
|
|
|
|
|
Swojego czasu skrzynka pocztowa była zawalona ulotkami reklamującymi modlitwę do świętej Rity. Też się zastanawiałem, czy aby się nie pomodlić do niej.
Ale się nie zdecydowałem. Zamiast tego dokonałem apostazji. Obecnie wyznaję satanizm teistyczny. |
|
|
|
|
Katolikom polecam przeczytać Biblię Szatana. Wbrew pozorom to nie jest żadna satanistyczna książka a psychologiczna. Może spojrzycie z niewielkim dystansem na swoją wiarę
|
|
|
|
|
Jak trwoga to do Boga hehe
|
|
|
|
|
Amada24 jestem ateista, ale jak masz biblie szatana to chetnie pozycze i przeczytam.
|
|
|
|
|
Spoko RRJ, pomodl się zebym w koncu na prawde wygral wieksza kumulacje w totka i mogl zwolnic się z beznadziejnej pracy. Jeśli tylko ci się uda zalatwic to z jakims kosmicznym bostwem jestem na tak.
|
|
|
|
|
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
"Biblia Szatana" propaguje satanizm ateistyczny.
A więc ateizm + postawa socjopatyczna. Nie polecam. |
|