|
|
|
Oglądałem wczoraj mecz Niemcy - Ukraina, jedni i drudzy dają radę, to nie będzie zabawa jak z Irlandią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No właśnie o to chodzi ze teraz mecze będą z mocniejszymi przeciwnikami
|
|
|
|
|
Z Niemcami ta porażka nie ma się co oszukiwać jest trochę wkalkulowana. Nic się nie stanie jak przegramy, ale remis jest w zasiegu jak zagrają tak jak ostatnimi czasy Z niemcami
DO boju Polsko |
|
|
|
|
Z Niemcami prawdopodobnie zremisujemy, w TVP 1 Polska - Niemcy 0:1
w TVP 2 Polska - Niemcy 1:0 TVP 1 - godz 21:00 Mecz TVP 2 - godz 20:35 Krzyżacy a najlepiej gdyby było 2:0 oczywiście dla naszych. |
|
|
|
|
Żeby wyjść z grupy, musimy wygrać jeszcze jeden mecz. Z Niemcami lub z Ukrainą. Drugi możemy przegrać albo zremisować.
|
|
|
|
|
Myślę ze do wyjścia z grupy wystarczy remis z Niemcami 4 punkty powinny starczyć ale oczywiście najlepiej jeden wygrać albo dwa zremisować, żeby była pewność ze wyjdziemy
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
http://antyweb.pl/cyfrowy-polsat-zdf-das-erste/ poblokowali w polsacie - info jak odblokowac
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Oglądałem wczoraj mecz Niemcy - Ukraina, jedni i drudzy dają radę, to nie będzie zabawa jak z Irlandią. Irlandia własnie wygrała z Ukrainą ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Polacy z Niemcami zremisowali teraz Niemcy wygrają z Irlandią północną a my idziemy do 1/8 finału
|
|
|
|
|
Już wszystko jasne. Po dzisiejszym zwycięstwie nad Ukrainą 0:1, 25 Czerwca o 15:00 Polska zagra w 1/8 finału ze Szwajcarią
Jeżeli pokonamy Szwajcarię, w 1/4 finału zagramy z Hiszpanią. |
|
|
|
|
Zwycięstwo cieszy ale gra zasmuca, Lewandowski nie błyszczy chyba że w reklamach, Milik bez formy, mam wrażenie że przez eliminacje i teraz na euro prześlizgujemy się z meczu na mecz. Poziom gry naszej drużyny dużo poniżej oczekiwań.
W sobotę wszystko będzie jasne. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Prześlizgujemy się? Zero straconych bramek i zero porażek ;-) Ważne by cieszyć się z sukcesu ;-) O ile się potrafi.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Już wszystko jasne. Po dzisiejszym zwycięstwie nad Ukrainą 0:1, 25 Czerwca o 15:00 Polska zagra w 1/8 finału ze Szwajcarią Jeżeli pokonamy Szwajcarię, w 1/4 finału zagramy z Hiszpanią. Psikus |
|
|
|
|
CYTAT Zwycięstwo cieszy ale gra zasmuca, Lewandowski nie błyszczy chyba że w reklamach, Milik bez formy, mam wrażenie że przez eliminacje i teraz na euro prześlizgujemy się z meczu na mecz. Poziom gry naszej drużyny dużo poniżej oczekiwań. W sobotę wszystko będzie jasne. Lewandowski nie błyszczy bo nie strzela bramek? Ale ze zapierdziela na boisku i robi czarną robotę to tego nikt juz nie widzi, tacy to wlasnie kibice w naszym kraju... my się przeslizgujemy? z Irlandia dominowalismy cały mecz, 1-0 to byl najnizszy wymiar kary. Z Niemcami gralismy jak rowny z rownym, stwarzajac sobie lepsze sytuacje od mistrzow swiata, jedyne co to wczoraj zagralismy mocno przecietnie, ale w takim meczach tez trzeba umiec wygrać, a gosc tu mi pisze ze sie przeslizgujemy.. |
|
|
|
|
CYTAT Już wszystko jasne. Po dzisiejszym zwycięstwie nad Ukrainą 0:1, 25 Czerwca o 15:00 Polska zagra w 1/8 finału ze Szwajcarią Jeżeli pokonamy Szwajcarię, w 1/4 finału zagramy z Hiszpanią. Nie z Hiszpanią tylko ewentualnie z Chorwacją, ponieważ Hiszpania wczoraj przegrała i na nią nie trafimy oczywiście jest również szansa że jakaś drużyna z trzeceigo miejsca wygra z Chorwacja W drodze do finału mamy drużyny które są dla Nas jak najbardziej osiągalne |
|
|
|
|
drabinka przyjemna, zawsze lepiej grać z szwajcarią i chorwacją niż hiszpanami i np. niemcami ;p Tylko ja i tak jestem zdania że mogliśmy z ukrainą wygrać 3-0 jakbysmy 1 składem zagrali.
http://bureniusz.pl/oferta/sesja-zdjeciowa-zdjecia-slubne |
|
|
|
|
No mecz z Ukraina byl bardzo kiepski w porównaniu do dwóch poprzednich cud ze wygraliśmy ale teraz nie ma co tego roztrząsać, czekamy juz na sobotę na godzinę 15
|
|
|
|
|
No i nikt się tego nie spodziewał mamy ćwierćfinał
|
|
|
|
|
Mamy to mamy !!!!! Polska biało czerwoni
|
|
|
|
|
jest !!!
|
|
|
|
|
Czyli Portugalia w czwartek nie spisuje się za bardzo na tych mistrzostwach wiec wszystko jest możliwe do BOJU !!!!
|
|
|
|
|
CYTAT drabinka przyjemna, zawsze lepiej grać z szwajcarią i chorwacją niż hiszpanami i np. niemcami ;p Tylko ja i tak jestem zdania że mogliśmy z ukrainą wygrać 3-0 jakbysmy 1 składem zagrali. ale po co mieliśmy tyle wygrać , żeby być w drabince tam gdzie Niemcy ? |
|
|
|
|
30 Czerwca, o 21:00, zagramy z Portugalią w 1/4 finału.
|
|