|
|
|
Moderowano przez: magpie Z ogłoszeniami zapraszamy do działu ogłoszeń i reklamy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w Londynie kazda ilosc
|
|
|
|
|
Potrzebna praca dla kobiety! Wie ktoś gdzie sa przyjęcia?
|
|
|
|
|
Mc'donald w każdej chwili
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT W pośredniaku to byłem głównie po ubezpieczenie zdrowotne, praca była na 2 pozycji. Ale przynajmniej wyssałem od nich dodatkowe pieniądze (dodatek aktywizacyjny) za to że sam znalazłem pracę. To dlaczego narzekasz, że pracy nie mogłeś znaleźć? A kto narzeka? Pracy dla mnie jest w ch... mogę przebierać jak w ulęgałkach. Chciałem tylko naświetlić temat dal "przyszłych pokoleń" |
|
|
|
|
Crazyfrog,cos często zmieniasz prace
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT W pośredniaku to byłem głównie po ubezpieczenie zdrowotne, praca była na 2 pozycji. Ale przynajmniej wyssałem od nich dodatkowe pieniądze (dodatek aktywizacyjny) za to że sam znalazłem pracę. To dlaczego narzekasz, że pracy nie mogłeś znaleźć? A kto narzeka? Pracy dla mnie jest w ch... mogę przebierać jak w ulęgałkach. Chciałem tylko naświetlić temat dal "przyszłych pokoleń" |
|
|
|
|
CYTAT Crazyfrog,cos często zmieniasz prace Zmieniam bo, jak się trafia cos lepszego to czemu nie spróbować? Nie będę typowym "huciakiem", który jak po szkole poszedł do HSW to kibluje tam aż do emerytury (jeśli dożyje). Lepiej szukać nowych wyzwań niż siedzieć na dupie i narzekać, że mało płacą, nie ma podwyżek i ogólnie do dupy...Polska mentalność Praca to nie małżeństwo - na umowie nie ma klauzuli "i przyżekam, że cię nie opuszczę aż do śmierci" |
|
|
|
|
brawo....popieram
|
|