Dołączył: 12 Kwie 2016r. Skąd: PiSdzigród Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Czekałem ale nie idzie się doczekać ... Andrzej Nie ważny jest wiek ...wykształcenie itd ... po wpisach widać że łączy ich jedno ... "brak piątej klepki " delikatnie ujmując ... a wstyd ? fakt to obciach przyznać się ... że głosowało na PiS
Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
Straszne stany emocjonalne przechodzicie.
Patrz na Niesiola. A co dalej? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Co taki zumbaa wnosi do tematu? Zaraz małpa w czerwonym wytnie mój post bo nie w temacie i rzekome nabijanie postów ale zumbaa pozostanie.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 12 Kwie 2016r. Skąd: PiSdzigród Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
To pojechałeś ... Taki ustrój
tak to mniej więcej wygląda ... podobne miny robią wyborcy lepszego sortu ... gdy dochodzi do nich że po raz kolejny zostali wydym...i Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
CYTAT małpa w czerwonym Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT Czekałem ale nie idzie się doczekać ... Andrzej Nie ważny jest wiek ...wykształcenie itd ... po wpisach widać że łączy ich jedno ... "brak piątej klepki " delikatnie ujmując ... a wstyd ? fakt to obciach przyznać się ... że głosowało na PiS Stare, ale jare!!! Ja, niestety nie głosowałem na Pisdki, ale nie tu jest problem chłopcy Po prostu wasza partia peło przegięła na maksa Nikt normalny takiego olewania narodu nie był w stanie znieść... I tyle!!! Art2Deco - kiedyś tyle mieli w głowie....... PS Fajnie przeczytać takie stare posty - hehehhehe |
|