NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »
Pomoc dla Bartusia, kto chce pomóc
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Cze 2016r. 20:16  
witam. nie będę się rozpisywał, ale na fejsie pojawił się apel o pomoc dla chorego na SMA1(rdzeniowy zanik mięśni)chłopczyka. nie znam go, jest ze starachowic. ale czy to ważne skąd. apel jego rodziców utkwił mi tak bardzo, że postanowiłem wesprzeć ratowanie ich pociechy. wiem, ze takich dzieci jest ogrom i wstyd, że mieszkamy w kraju, w którym rodzice chorych dzieci muszą błagać o pomoc innych, aby ratować swoje pociechy. niemiej jeśli ktoś z mieszkańców chciałby pomóc temu chłopcu przesyłam adres. nikt nic nie musi więc proszę o wstrzymanie się z głupimi docinkami i komentarzami. założyłem temat bo chcę pomóc. miejsce zamieszkania nie ma dla mnie znaczenia.ok

https://pomagam.pl/bartus

Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Cze 2016r. 20:16  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Cze 2016r. 21:24  
Miło ,że chcesz pomóc i ja się przyłączam,ostatnio na fejsie była zbiórka dla Emila na operacje w usa,wystarczy ze każdy wyśle choć jednego sms-a i naprawdę można uzbierać sporą kwotę

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Cze 2016r. 21:09  
CYTAT
Miło ,że chcesz pomóc i ja się przyłączam,ostatnio na fejsie była zbiórka dla Emila na operacje w usa,wystarczy ze każdy wyśle choć jednego sms-a i naprawdę można uzbierać sporą kwotę

nie uda się nam uratować całego świata, ale jeśli uda się uratować choć jedno dziecko, będzie to sukces naszego człowieczeństwa.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »