Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
W wieżowcach to pies nie powinien mieszkać bo on każdy kąt traktuje jak słupek do zaznaczenia swojego zapachu. Zanim właściciel zjedzie windą on oznaczy wszystko wkoło.
Kuna |
|
|
|
|
Kuna |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT W wieżowcach to pies nie powinien mieszkać bo on każdy kąt traktuje jak słupek do zaznaczenia swojego zapachu. Zanim właściciel zjedzie windą on oznaczy wszystko wkoło. według mnie to i facet nie powinien tam mieszkać, bo jak się schla to też po zapachu można poznać że porzygał wszystkie kąty i kto ma po nim posprzątać ? wiadomo, facet istota wolna , właściciela nie posiada
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie odnośnie tabliczek "Zakaz wprowadzania psów",których z dnia na dzień przybywa na trawnikach.Sama mam psa,po którym sprzątam ja,jak i cała moja rodzina,a robi się naprawdę problem bo już w zasadzie tam gdzie mieszkam,nigdzie nie można wyprowadzić czworonoga,bo wszędzie jest zakaz.Czy te tabliczki mają "móc prawna"? Pozdrawiam. żadnej Mój pies nie umie czytać, ale choć nie wyprowadzam go na trawnik, to czasem sobie pod taką tabliczkę podejdzie. Nie żeby ją czytał po prostu podejdzie ją olać ;) i idzie dalej. Chyba po to są. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ludek.I znowu wychodzi na to,że strasznie nienawistne i niedobre społeczeństwo w tym mieście jest. Znowu powraca temat pt. jak to psy przeszkadzają w bloku. I te trawniki...trawniki pod blokiem. Żeby "dzieciaki" miały gdzie biegać. Jak komuś przeszkadzają psy, a potrzebuje wybiegu dla pięćsetek to niech się przeprowadzi na wieś, do domu z podwórkiem i tam niech biegają. I przy okazji jak zwykle potwierdza się fakt, że najbardziej bogobojni najbardziej nienawidzą. Nie będę wymieniać nikogo z nazwy, wiadomo o kogo chodzi i takich trzeba się wystrzegać. Eh, dobrze, że są jeszcze normalni ludzie jak Ty Ludek, czy Ty Bladir.
|
|
|
|
|
Najlepiej jest wszystko przeinaczyć i udowodnić komuś coś, co nie jest prawdą
Lubię zwierzęta, ale nie stawiam im ponad ludzi, ponad małe bezbronne dzieci! Proszę, naucz się czytać ze zrozumieniem. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Najlepiej jest wszystko przeinaczyć i udowodnić komuś coś, co nie jest prawdą Bo nigdy nie można wpadać w skrajności. Z czasem okaże się że jeśli można usunąć psy bo wielu ludziom przeszkadzają w mieście to kolejny człowiek zacznie atakować rodziny wielodzietne że dzieci w domu dużo i ciągle krzyczą. Następny pomyśli że należy wszystkich niepełnosprawnych usunąć z miast bo szpecą ulice i przeszkadzają swoją niepełnosprawnością a jeszcze inny zacznie wymagać usunięcia powietrza bo on chce umrzeć to reszta też ma się udusić. Jak ktoś decyduje się na życie w mieście to musi mieć świadomość że żyją tam i ludzie i zwierzęta od zawsze i jak chce mieć spokój od tych trosk to niech idzie mieszkać pod las do domu jednorodzinnego. W mojej okolicy był problem z kogutem i aż sąd musiał rozstrzygać czy kogut może żyć czy ma skończyć w rosole. Kogut wyrokiem sądu został ułaskawiony a przyblokowe ropuchy miały na co narzekać - a że pieje........ miał zaszczekać????, a że w ciszy nocnej - kogut nie miał zegarka w kurniku...a że coś trzeba z nim zrobić - jako katoliczki nie mogły przecież powiedzieć że trzeba go zabić, bo by ksiądz zakazał a ich wygnał z parafii, no to wygodne coś mówiło samo za siebie....a kompromis gdzie? Ja udaję że dzieci mi nie przeszkadzają ale chcę żeby ktoś udawał że nie słyszy jak wyje mój pies....logiczne?
Lubię zwierzęta, ale nie stawiam im ponad ludzi, ponad małe bezbronne dzieci! Proszę, naucz się czytać ze zrozumieniem. Kuna |
|
|
|
|
CYTAT kompromis gdzie? Ja udaję że dzieci mi nie przeszkadzają ale chcę żeby ktoś udawał że nie słyszy jak wyje mój pies....logiczne? Nie ! Jeśli pies wyje to znak że dzieje mu się krzywda a na to nikt nie powinien przymykać oka. Niech sobie szczeka jak ma ochotę, ale za wycie powinni cię zamknąć
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT kompromis gdzie? Ja udaję że dzieci mi nie przeszkadzają ale chcę żeby ktoś udawał że nie słyszy jak wyje mój pies....logiczne? Nie ! Jeśli pies wyje to znak że dzieje mu się krzywda a na to nikt nie powinien przymykać oka. Niech sobie szczeka jak ma ochotę, ale za wycie powinni cię zamknąć Kuna |
|
|
|
|
To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy? Dzieci też płaczą jak mają kolkę i czy to znaczy że trzeba się ich pozbyć bo przeszkadzają sąsiadom? Nigdy nie wiadomo na jakiego psa trafi właściciel, bo jeden siedzi cicho a drugi rozpacza jak nie ma właściciela w domu. Wolnoć Tomku w swoim domku. Jeden lubi ryby a drugi zakupi sobie tylko akwarium. Pies wyjący z rozpaczy za właścicielem musi zostać usunięty dla dobra innych? No to niech matki odchodzą z mieszkań z bloków jak ich pociechy drą się po nocach jak wilki. Dlaczego to akurat właściciele psów mieliby ustępować?...no to tak ma być, że bachory mogą się drzeć a psu nie wolno zaszczekać? Kto lubi ciszę nie nadaje się do życia w mieście i jeszcze raz powtarzam - pod las mieszkać i dać ludziom żyć.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy? Mój nie wyje. Sąsiadów także nie wyje. A mój kolega ma inny problem mieszka bardzo blisko kościoła i co niedziele słyszy inne wycie, wyobrażacie sobie? Mówił mi, że kościoły powinny być budowane poza miastem. Bo w mieście przy niedzieli on chce spokoju za oknem. Drugi kolega ma za oknem główną ulice i całe życie ma hałas samochodów w mieszkaniu i chce aby w mieście był zakaz jazdy samochodami. Trzeci kumpel mieszka w wieżowcu na parterze koło windy. Cały czas drażnią go ludzie którzy tłuką się drzwiami od windy. On chciałby zakazu jazdy windą w klatce. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Klemens - jest na to rozwiązanie. Proponuję zakaz zakazów. Wszyscy będą szczęśliwi
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy? Dzieci też płaczą jak mają kolkę i czy to znaczy że trzeba się ich pozbyć bo przeszkadzają sąsiadom? Nigdy nie wiadomo na jakiego psa trafi właściciel, bo jeden siedzi cicho a drugi rozpacza jak nie ma właściciela w domu. Wolnoć Tomku w swoim domku. Jeden lubi ryby a drugi zakupi sobie tylko akwarium. Pies wyjący z rozpaczy za właścicielem musi zostać usunięty dla dobra innych? No to niech matki odchodzą z mieszkań z bloków jak ich pociechy drą się po nocach jak wilki. Dlaczego to akurat właściciele psów mieliby ustępować?...no to tak ma być, że bachory mogą się drzeć a psu nie wolno zaszczekać? Kto lubi ciszę nie nadaje się do życia w mieście i jeszcze raz powtarzam - pod las mieszkać i dać ludziom żyć.W tym przypadku nie miałem na myśli wycia, które przeszkadza innym, ale wycia, które wynika z bycia samemu prawie cały dzień. Pies siedzi sam zamknięty w domu, nawet nie ma gdzie pobiegać, pooddychać świeżym powietrzem. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy? Dzieci też płaczą jak mają kolkę i czy to znaczy że trzeba się ich pozbyć bo przeszkadzają sąsiadom? Nigdy nie wiadomo na jakiego psa trafi właściciel, bo jeden siedzi cicho a drugi rozpacza jak nie ma właściciela w domu. Wolnoć Tomku w swoim domku. Jeden lubi ryby a drugi zakupi sobie tylko akwarium. Pies wyjący z rozpaczy za właścicielem musi zostać usunięty dla dobra innych? No to niech matki odchodzą z mieszkań z bloków jak ich pociechy drą się po nocach jak wilki. Dlaczego to akurat właściciele psów mieliby ustępować?...no to tak ma być, że bachory mogą się drzeć a psu nie wolno zaszczekać? Kto lubi ciszę nie nadaje się do życia w mieście i jeszcze raz powtarzam - pod las mieszkać i dać ludziom żyć.W tym przypadku nie miałem na myśli wycia, które przeszkadza innym, ale wycia, które wynika z bycia samemu prawie cały dzień. Pies siedzi sam zamknięty w domu, nawet nie ma gdzie pobiegać, pooddychać świeżym powietrzem. Kuna |
|
|
|
|
Seks w wannie....
Kto się skarżył??:-) :-) :-) :-) Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
CYTAT (rsta) W tym przypadku nie miałem na myśli wycia, które przeszkadza innym, ale wycia, które wynika z bycia samemu prawie cały dzień. Pies siedzi sam zamknięty w domu, nawet nie ma gdzie pobiegać, pooddychać świeżym powietrzem. Nie obawiaj się. Właściciel wróci do domu i zadba o psa a nawet rozpieści. Dzieciak jak płacze w przedszkolu że chce do domu to i tak musi swoje odsiedzieć i jakoś nikt nie protestuje aby właściciele dzieci byli bezrobotnymi 24h przy dziecku. A dzieciaczkom krzywda się nie dzieje. Tak samo pies swoje po tęskni a potem się cieszy a mój pies ma dziennie kilka kilometrów spaceru nie zależnie od pogody. Innym też swoim psem nie uprzykrzam życia, kupy sprzątam, między ludźmi ma kaganiec i smycz- także da się żyć. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (rsta) W tym przypadku nie miałem na myśli wycia, które przeszkadza innym, ale wycia, które wynika z bycia samemu prawie cały dzień. Pies siedzi sam zamknięty w domu, nawet nie ma gdzie pobiegać, pooddychać świeżym powietrzem. Nie obawiaj się. Właściciel wróci do domu i zadba o psa a nawet rozpieści. Dzieciak jak płacze w przedszkolu że chce do domu to i tak musi swoje odsiedzieć i jakoś nikt nie protestuje aby właściciele dzieci byli bezrobotnymi 24h przy dziecku. A dzieciaczkom krzywda się nie dzieje. Tak samo pies swoje po tęskni a potem się cieszy a mój pies ma dziennie kilka kilometrów spaceru nie zależnie od pogody. Innym też swoim psem nie uprzykrzam życia, kupy sprzątam, między ludźmi ma kaganiec i smycz- także da się żyć. to super "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|