|
![]() |
|
Witam, w ktorym sklepie mozna dopasc fante zero? Cola, pepsi zeo/light/max czy sprite zero jest w kazdym sklepie a z fanta sie jeszcze u nas nie spotkalem. Te wszystkie pepsi-colo-lighty nie przechodza mi przez gardlo, sprite zero jest zdecydowanie lepszy od zwyklego, podobno fanta zero tez smakuje duzo lepiej od zwyklej, warto byloby sprobowac
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
A gdzie kupie sprite zero? Ja jeszcze nie widzalem .
|
|
|
![]() |
|
Tesco, kałfland. Jest goraco, chce sie pic litrami, najchetniej cos slodkiego
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Podobno te wszystkie zero i light to jeszcze większy syf niż te normalne
![]() |
|
|
![]() |
|
Syf czy nie syf to sprawa wzgledna, dla mnie liczy sie brak kalorii. Jak trzymasz dietke i liczysz kalorie to szklanka zwyklej pepsiałki moze sporo namieszac w bilansie
![]() |
|
|
![]() |
|
yyy jak sie dba to sie wode pije a nie taki syfol
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Syf czy nie syf to sprawa wzgledna, dla mnie liczy sie brak kalorii. Jak trzymasz dietke i liczysz kalorie to szklanka zwyklej pepsiałki moze sporo namieszac w bilansie ![]() A szklanka chemii z rakotwórczym słodzikiem to już Ci w bilansie nie namiesza? Aspartam został wycofany z odżywek dla sportowców, bo jest rakotwórczy, tymczasem cola zero m.in. nim jest słodzona. Jak nie chcesz namieszać w bilansie to kup wodę mineralną, pomarańczę lub cytrynę, do tego miętę i zrób sobie naturalną lemoniadę, a nie syf chemiczny. |
|
|
![]() |
|
Fanta zero będzie dostępna w Tesco. Na razie mają rozpisaną w półki, ale przychodzi im z centrali tylko Sprite Zero. Trzeba poczekać
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A szklanka chemii z rakotwórczym słodzikiem to już Ci w bilansie nie namiesza? Aspartam został wycofany z odżywek dla sportowców, bo jest rakotwórczy, tymczasem cola zero m.in. nim jest słodzona. Jak nie chcesz namieszać w bilansie to kup wodę mineralną, pomarańczę lub cytrynę, do tego miętę i zrób sobie naturalną lemoniadę, a nie syf chemiczny. Właśnie o to mi chodziło pisząc syf ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ta pomarancze sa zajebiste w szczegolnosci na redukcji
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ta pomarancze sa zajebiste w szczegolnosci na redukcji ![]() Dobra Spejson, rób jak uważasz. Tylko nie rycz, gdy się okaże za kilka lat, że białaczka -> chemia -> śmierć. |
|
|
![]() |
|
Spejson? Pomyliles mnie ze swoim ojcem czy jak?! Gdzie wogole sieja takich "spejsonow" jak ty? Bialaczka, rak, udar, zespol downa, parkinson, katar i alzheimer od coli, czipsow i snikersow? A piwo pijesz chlopcze? Glutenu nie tykasz? Podmywasz tylek w bidecie po kazdej kupie? Ty chyba jestes od ani lewandowskiej? Pewnie jestes kolejnym, zarosnietym, sfrustrowanym brzuchaczem stolujacym sie na zdrowej zywnosci. Kiełki, łosoś i rzodkiewki z wlasnego ogrodka? Ehh
![]() Edit: z ciekawosci wygooglowalem tego spejsona bo pierwszy raz spotykam sie z takim okresleniem- i wszystko juz dla mnie jasne ![]() |
|
|
![]() |
|
Proszę zapoznać się z tematem i powrócić na jego tory...
|
|