|
|
|
Czy seks z żoną przy święcie to zły pomysł?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
bardzo dobry, ale ze swoją ...
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Czy seks z żoną przy święcie to zły pomysł? Ale tylko po spowiedzi Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Załatwione,Bladir Ty to jakaś zła kobieta jesteś
|
|
|
|
CYTAT Załatwione,Bladir Ty to jakaś zła kobieta jesteś Nie podpuszczaj uzytkownika- rsta Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Załatwione,Bladir Ty to jakaś zła kobieta jesteś Nie podpuszczaj uzytkownika- rsta Podpuszczam raczej Ciebie.No i jak spędziliście święto? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
I jak spędziliście to nowe święto??? Na miłości, modlitwie, czy połączyliście jedno z drugim???? Ja osobiście wolę praktykę, bo teoria ma się do praktyki, jak onanizm do miłości
|
|
|
|
|
mija rok ...
Małżonkowie, jak spędzacie dzisiejszy dzień? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT mija rok ... Małżonkowie, jak spędzacie dzisiejszy dzień? W pracy Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A ja zapytam: gdzie w Stalowej kupić kartkę dla żony z okazji rocznicy ślubu?? Wczoraj zjeździłem pół Stalowej (Tesco, Biuro Plus, Carrefour, Stokrotka, papierniczy na KEN) i nigdzie nie mają...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT mija rok ... Małżonkowie, jak spędzacie dzisiejszy dzień? W pracy ok, no to wieczór ... CYTAT A ja zapytam: gdzie w Stalowej kupić kartkę dla żony z okazji rocznicy ślubu?? Wczoraj zjeździłem pół Stalowej (Tesco, Biuro Plus, Carrefour, Stokrotka, papierniczy na KEN) i nigdzie nie mają... kup kwiatka, najlepiej różę "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Kwiatek też b. dobry pomysł ale kartka musi być, w dzień rocznicy nie będziemy się widzieć
|
|
|
|
|
CYTAT Kwiatek też b. dobry pomysł ale kartka musi być, w dzień rocznicy nie będziemy się widzieć https://alleg(...)1-3-0511 "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|