|
|
|
a które to?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Pokemony to straszna gra, ale niestety nawet mojej znajomej ksiegowa w to gra. Ma 35 lat, a gra w grę dla dzieci. Ta gra to samo zło. Księgowa to jeszcze nic. Posłanki też grają. W pracy! Im się akurat nie dziwię, bo w sejmie pokemonów jest pod dostatkiem. |
|
|
|
|
Ja jeszcze w to nie grałam i jakoś wcale nie zamierzam zainstalować tej aplikacji. Ale widać, że jest sposób, żeby wyciągnąć ludzi z domu i jednocześnie na tym zarobić
Ma to swoje plusy, ale jeśli traktuje się to jak grę/zabawę, a nie jako wyzwanie życia (i to niezależnie od wieku), bo czasami dorośli bardziej się w to wkręcają niż dzieciaki, którzy za kilka miesięcy znudzą się ganianiem za wymyślonymi stworzeniami |
|
|
|
|
To, że ktoś tam sobie z telefonem przejdzie i złapie Pokemona to nic złego. Problem jest wtedy, gdy ktoś zachowuje się jak dzieci mojej znajomej, które nie mają czasu na nic kompletnie, tylko łażą za Pokemonami całymi dniami.
|
|
|
|
|
Serio widzicie tylko złe trony tej aplikacji? Odpowiedzcie sobie na pytanie, ile czasu Wy spędzacie każdego dnia na powietrzu spacerując. Bez tego nie ma szans na odpowiednie zdrowie.
|
|
|
|
|
Odpalam nawigację do miejsca, którego nie znam, a dzieciaki pytają, czy szukam pokemonów.
|
|
|
|
|
do tej pory nie grałem w żadne gry a ta mnie naprawdę wciągnęła
|
|
|
|
|
Cholera, te gry po prostu trucizną. Lepiej jest grać w gry online ten typ