|
|
|
Szukam noclegu w Zakopanem lub w najblizszej okolicy. Interesuje mnie domek lub apartanent dwa pokoje, kuchnia i lazienka. Poproszę o jakieś sprawdzone miejsca i moze jakues namiary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
https://e-turysta.net/noclegi-zakopane/
Albo domek albo mieszkanie tylko trzeba miec pieniadze Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Szukam noclegu w Zakopanem lub w najblizszej okolicy. Interesuje mnie domek lub apartanent dwa pokoje, kuchnia i lazienka. Poproszę o jakieś sprawdzone miejsca i moze jakues namiary. znam w Małym Cichym kwaterę za 35zł ze śniadaniokolacją |
|
|
|
|
Poprosze o kontakt pw
|
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT znam w Małym Cichym kwaterę za 35zł ze śniadaniokolacją ... śniadaniokolacja ?????? to taki posiłek pomiędzy.... więc obiad |
|
|
|
|
CYTAT znam w Małym Cichym kwaterę za 35zł ze śniadaniokolacją Ja pokoj z lazienka i balkon, jeden dzien i sniadanie dwie osoby 90zl Cztery lata temu Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Chochołów-zabytkowa wieś ok 15 km do Zakopca,pokoje gościnne "U
Krupy" Chochołów 37,szału nie ma jest czysto ,kuchnia do dyspozycji 35 zł/os za dobą |
|
|
|
|
Willa Wrzos w Zakopanem super atmosfera 36 zł/os., obiady dowożą w cenie 12,50 za 2 dania sprawdzone miesiąc temu polecam.
|
|