|
|
|
Czy w lasach blisko Stalowej Woli pojawiły się grzyby?
Malina |
|
|
|
|
Malina |
|
|
|
|
Sam nie bylem, ale wczoraj na rynku tez ludzi nie widziałem żeby grzyby sprzedawali chyba za sucho jeszcze jest może po tych deszczach cos się zmieni
|
|
|
|
|
W sobote rano na rynku było kilka osób z podgrzybkami / nie bardzo młodymi / byliśmy wczoraj popołudniu w lesie parę podgrzybków , kurek i kozaczków może za parę dni będzie więcej bo trafiają się trujaki też.
|
|
|
|
|
Dzisiaj kilka osób stało na rynku z podgrzybkami i borowikami, sporo tego mieli
|
|
|
|
|
Byłem ostatnio na grzybobraniu, faktycznie trochę tego jest
|
|
|
|
|
Byłem w niedzielę rano. Przyniosłem takie wiaderko 5 litrowe. Byłem około 3 godzin, więc szału nie ma, ale też nie jest źle.
|
|
|
|
|
CYTAT Byłem w niedzielę rano. Przyniosłem takie wiaderko 5 litrowe. Byłem około 3 godzin, więc szału nie ma, ale też nie jest źle. Potwierdzam, potwierdzam. Chociaż nie da się ukryć że trochę tych grzybów jest. |
|
|
|
|
Dzisiaj pada deszcz, jutra ma być słonecznie, więc pogoda na grzyby będzie dobra. Teraz nie mam czasu, ale w sobotę pewnie pójdę. Sąsiad był wczoraj, ale tak średnio przyniósł.
|
|
|
|
|
O rany, ale się cieszę Uwielbiam grzyby. W ten weekend zdecydowanie wybieramy się z rodziną na pierwsze w tym roku grzybobranie!
|
|
|
|
|
Dzisiaj byłem na grzybach ale nic nie znalazłem .
|
|
|
|
|
Nie ma grzybów. Byłem dzisiaj rano, ale nic nie znalazłem. W lasie jest za sucho. Czułem, że aż trzeszczy mi wszystko pod nogami.
|
|
|
|
|
sa grzyby ale trzeba kawalek pojechac... moi sasiedzi wczoraj i dzisiaj wydarli kilka koszy... na hali tez kupa ludzi z grzybami stoi
|
|
Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Grzyby są ale trzeba mieć dobrą miejscówke chodze codziennie 2 kosze mam od 5:30 do 11 i na chandelek na zamowienie ale po ostatnim grzmieniu jest mniej i robaczywe ale od stalowej trzeba wyruszyc 20 km
|
|
|
|
|
Hej, byłem wczoraj w lasku między Przyszowem a Stalową i udało mi się w około 3 godziny uzbierać dwa pełne kosze. Niestety dużo było mocno robaczywych :/
Ale grzybów jest dość sporo nawet. W stalowej mieszkam od 4 lat. Prowadzę tutaj biuro rachunkowe i zatrudniam księgowe. |
|
|
|
|
Podaj współrzędne ;p Może być na priv
|
|
Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zgadza sie to przyszow ale juz niema wiec jak chcesz pochodzic ze 4 godzinki i znalescmaxymalnie 1/4 koszyka to zycze powodzenia juz w przyszowie koniec grzybkow napisze jak bede bo jest codziennie ale na jagodki zapraszam dalej sa dzisiaj 17 słoicZków powodzenia
|
|