~~migmag | |
|
|
Jechał ktoś może ostanio do Niemiec przez Słubice? Chodzi o to czy są tam jakies kontrole graniczne czy poprostu mozna zwyczajnie przejechać?
I co musze wiedziec albo miec przy sobie w razie kontroli policji na terenie Niemiec, słyszałem naprzykład że bardzo przyczepiają sie do braku apteczki w samochodzie. |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT ~migmag Jechał ktoś może ostanio do Niemiec przez Słubice? Chodzi o to czy są tam jakies kontrole graniczne czy poprostu mozna zwyczajnie przejechać? I co musze wiedziec albo miec przy sobie w razie kontroli policji na terenie Niemiec, słyszałem naprzykład że bardzo przyczepiają sie do braku apteczki w samochodzie. Ogolnie na wszystkich przejściach granicznych (Polska - Niemcy) nie ma zadnych kontroli tzn mozna swobodnie przejechac ale nalezy sie liczyc ze w strefie przygranicznej mozna zostac zatrzymanym do kontroli drogowej(?). Tak w niemieckim kodeksie drogowym istnieje cos takiego jak apteczka OBOWIĄZKOWO. Aha i to nie moze byc taka apteczka jaka zazwyczaj wożą polscy kierowcy... Stara brudna i nie uzywana od 10 lat Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Virus ma racje!
Kontroli na granicy nie ma, jak ci się uda to i za granicą nie będziesz miał. Co do apteczki to musi być full wyposażona tj. np. apteczki WOŚP'u dodam, że byłem dwa razy swoim autem i kontroli dzieki Bogu nie miałem, a z tego co wiem jest ona skrupulatna i zajmuje nawet do kilku godzin. zalezy na jakiego sku..ysyna trafisz pozdro! szerokości P.S jak przekroczysz kreske od razu laga ile fabryka dała, żeby jak najszybciej opuścić strefe przygraniczną no chyba, że znak określa inaczej pamiętaj tam blitz(radar) mruga jak przekroczysz o 3km/h wiec uważaj, tym bardziej w mieście Errare humanum est. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja zawsze mam racje
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|