|
|
|
Gdzie mogę zabrac psa nad wodę, zeby mogł sie schłodzic i na luzie popływac ? Znacie jakieś miejsca, gdzie jest mało ludzi i pies jest mile widziany?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idz nad San i go wpuść do wody. Wszyscy będą zadowoleni
|
|
|
|
|
Uważaj na kleszcze, a miejsce to takie aby nie było tam nikogo poza Tobą. Pies i obcy ludzie to złe połączenie.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT idz nad San i go wpuść do wody. Wszyscy będą zadowoleni Sam się wpuść do Sanu. Ludzie z psami mają prawo do wypoczynku z nimi. Ja psa zabieram wszędzie i trafiam zarówno na ludzi którym to bardzo przeszkadza, jak i na takich którzy psa głaszczą, a ich dzieci się z nim bawią. Całemu światu nie dogodzisz. Pies w przeciwieństwie do ludzi raczej w wodzie nie narobi Była kiedyś plaża dla psów w Tarnobrzegu, ale w tym roku z niej zrezygnowali. Podobno nie cieszyła się dużym zainteresowaniem. Trudno się temu dziwić, skoro była w miejscu gdzie woda i zejście do niej były tak parszywe, że ludzie nie mogli się cieszyć z wypoczynku. |
|
|
|
|
Ja od czasu do czasu jezdze z psem na podwoline, aby nie przeszkadzac innym ludziom, wybieram miejsce gdzie jest ich najmniej
|
|
|
|
|
Ja z moim psiakiem jeżdżę na Burdze , jest mało osób , nikomu nie przeszkadzamy polecam
|
|
|
|
|
Na Rybakówkę ostatnio konie tam się myły.
|
|
|
|
|
nad ujście rzeki Tanew do Sanu
adi |
|
Dołączył: 19 Maja 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zaklikow
brak |
|
|
|
|
"landerczini" Wyobraź sobie, że przez takie osoby jak TY moje dziecko boi się psów!!! Teksty, spokojnie on nie gryzie (ale KUR..A PODRAPIE!!! PRZEWRÓCI!!!) Jeden typ amstafa spuścił ze smyczy i bez kagańca, moje dziecko w płacz bo pies gania naokoło i zrywa piasek, drugi typ psa na smyczy tak blisko dziecka wypuścił, że mało co mu nie przyje...ł!!! Przepraszam za słownictwo, ale pies ma się wybiegać na podwórku a nie miedzy dziećmi!!! Ja nie życzę sobie aby osoby tak nieodpowiedzialne przywoziły swoich pupili i narażali moje dziecko na niepotrzebny stres lub utratę zdrowia.
P.S.1. Mam psa i to dużego. Biega luzem po podwórku, a jak mieszkasz w bloku to kup psu bieżnię lub jedź z nim tam gdzie nie ma innych ludzi. Gwarantuję Wam, że każdy pies bez smyczy i kagańca będzie zgłaszany na Policję. P.S.2. Nie odpisuj tekstów typu "sam jedź w inne miejsce" gdyż jestem mieszkańcem Podwoliny. P.S.3. Ulice ulokowane 5m od domostw to nie tor wyścigowy a plaża naokoło zbiornika to nie śmietnik. Trochę kultury. |
|
|
|
|
Jednej rzeczy nie rozumiem a szczegolnie jednego durnowatego tekstu"nie bój się on nie gryzie". Pies nie zagłodzony odżywiony to jak może nie gryźć?Chyba że nie ma zębów, bo jeśli ma to i gryzie.W życiu nie uwierzę że pies z zębami nie gryzie.Nikt nie wie co pies myśli w danym momencie. Też miałem psa i to dużego też miał zęby i nie uwierzycie też gryzł. I proszę nie używajcie tego tekstu bo to znaczy że nie wszystko wiecie o swoim pupilu
|
|
|
|
|
Ulanow
|
|
Dołączył: 19 Maja 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Przecież autor postu nie ma na mysli beztroskiego biegania miedzy plazowiczami ani kapania sie z psem miedzy dziecmi. Co za agresja slowna i saczacy sie jad od pseudo miłośników psow. Siedzi pewnie taka psina w bloku cały dzień a właściciel uwaza sie za super pana bo wyjdzie z psem na spacer 2 razy po 15 minut. Wspolczuje takich właścicieli wszystkim czworonogom.
brak |
|
|
|
|
"edytales" odpisałem na wpis "landerczini". Napisała, że wybiera miejsce gdzie jest ludzi najmniej. Nie sądzę, że autorce wpisu chce się iść z psinką na drugi brzeg, gdyż do samochodu miałaby bardzo daleko a biorąc pod uwagę dzisiejsze temperatury wzdłuż całej linii brzegowej ktoś się kąpie (widzę to codziennie). Agresja słowna.... powiem Ci, że mam już dość upominania dorosłych ludzi zachowujących się nieodpowiedzialnie.
|
|
|
|
|
drobny, popieram 100%, ogromna wiekszosc wlascicieli psow to buraki. A nie widze powodu by to tolerowac
|
|
|
|
|
Burdze, Piaski;)
moja psina zadowolona jak cholera, jezdze pod wieczor bo nie chce narazac swojej psinki na kontakt z takimi jak przedmowcy |
|
|
|
|
CYTAT Burdze, Piaski;) moja psina zadowolona jak cholera, jezdze pod wieczor bo nie chce narazac swojej psinki na kontakt z takimi jak przedmowcy chwała panu, jeszcze psinka by sie posrała... |
|