|
|
|
3 czy 4 lata z rzędu był organizowany Rajd Honoru, w tym roku chyba niczego takie nie będzie? Wie ktoś może czy będą jakieś obchody powstania?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W tym roku też się odbędzie. Na mieście są plakaty.
|
|
|
|
|
Dzięki za informacje. Jak dla mnie to trochę dziwne ze na stronie miasta nie ma informacji o tym, w mediach to samo, nie mówiąc już o ich facebooku https://www.facebook.com/rajdhonoru/ tu jest informacja z zeszłego roku. Zwykle takie rzeczy są mocno reklamowane.
|
|
|
|
|
Może urzędnikom zablokowali dostęp do Facebooka. Jak masz smartfona, to zrób zdjęcie i wrzuć plakat.
Jeśli szef puści mnie na urlop, to przyjadę na rajd. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Może urzędnikom zablokowali dostęp do Facebooka. Jak masz smartfona, to zrób zdjęcie i wrzuć plakat. Jeśli szef puści mnie na urlop, to przyjadę na rajd. Tylko tym razem nie zepsuj miejskiego roweru. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Podbijam temat: ktoś wie czy w tym roku odbędzie się Rajd Honoru ulicami miasta?
|
|
|
|
|
A dlaczego miałoby nie być? Poczekaj, niedługo ogłoszą. Rok temu plakaty pojawiły się tydzień przed.
|
|
|
|
|
Oto jest plakat:
15:30 - otwarcie stoiska z koszulkami (a kolejka pewnie od 12:00) 16:50 - przybliżenie informacji o powstaniu 17:00 - godzina W, syreny, salwa honorowa, apel poległych 17:15 - ruszamy 17:55 - pamiątkowe zdjęcie (uśmiechnąć się ładnie) 18:00 - koncert "Chłopcy silni jak stal" |
|