|
|
|
czy trzeba rejestrowac numer telefonu na karte oststnio cos tak słychać tylko nie wiadomo o co chodzi, czy weszły w życie jekieś nowe przepisy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trzeba trzeba sam wlasnie cos musze wybrac
|
|
|
|
|
jest na to przewidziamy jakis termin?
|
|
|
|
|
Trzeba to zrobić do 1 lutego 2017
|
|
|
|
|
Juz operatorzy scigaja sie w promocjach z tym co dostaniesz jesli sie u nich zarejestrujesz plus np.daje 500zl do wydzwonienia ale w przeciagu miesiaca nie wiem jak u innych.. mysle ze pod koniec 2016 r moga byc lepsze oferty
|
|
|
|
|
Jeżeli masz kartę "bez umowy" (niezarejestrowaną) to wymóg jest taki by pierwszej rejestracji dokonujesz w "swojej" sieci ... a dopiero możesz przenieść nr do kogoś innego ... Jak już ktoś wcześniej pisał ... jest obowiązek rejestracji nr. do 1 lutego ... pan Zbyszek lubi wiedzieć kto jest z drugiej strony
ps.Przy rejestracji nie ma wymogu podawania adresu ... a przenieść nr możesz zaraz po zarejestrowaniu nr lub po wykorzystaniu bonusu "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Mnie przyszła esemesem jeszcze chyba z 3 miesiące temu informacją, że muszę zarejestrować, ale jeszcze nie byłem. Jak czas do lutego, to jeszcze zdążę ;)
|
|
|
|
|
Ja chyba jutro pójdę.
|
|
|
|
|
Wszyscy się reklamują że zapraszają użytkowników wszystkich sieci, a prawda jest taka, że zarejestrować trzeba w swojej macierzystej a potem ewentualnie przenieść do innej. O tym nikt już nie wspomina.
|
|
|
|
|
Zarejestrowałem. Ja mam numer w Orange'u.
|
|
|
|
|
nacht a kogo to obchodzi gdzie ty masz swój numer!!!!?
|
|
|
|
|
powiedzcie mi czemu ma sluzyc ta rejestracja? Chodzi tu tylko o wzgledy bezpieczenstwa na wypadek atakow terrorystycznych i moje dane beda udostepnione tylko wtedy gdyby to moj nr byl wykorzystywany do jakichs "niecnych" celow ? Kto w ogole bedzie mial dostep do tych danych? Czy kazdy bedzie mogl sprawdzic do kogo dany numer nalezy?
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia... |
|
|
|
|
Dam 10zł pijaczkowi na piwo czy jakieś winko a on zarejestruje moją kartę na siebie. Obie strony będą zadowolone. Swoich danych czy peselu nie mam zamiaru ujawniać.Promocje jak najbardziej przydadzą się.Tak poradziła pani z salonu Orange koło wiaduktu przy Rustice 2. Zarejestrować na kogoś. To jeden ze sposobów. Zarejestrować kartę na inną osobę.Problem robi się wtedy jak telefon zginie lub karta ulegnie uszkodzeniu. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
A w czym problem z rejestracją? Nie bardzo rozumie. W sieci też nikogo nie interesuje na kogo rejestrujesz. Przecież to nie ich wymysł. Z drugiej strony masz coś na sumieniu?
|
|
|
|
|
Tak to wymysł rządu z tą nową ustawą i rejestracją właścicieli tel. na kartę.Dla mnie to trochę jednak taki szantaż bo jak nie zarejestruję to za parę miesięcy mój telefon przestanie działać. Terrorystką jednak nie jestem a swoją prywatność jednak wolę chronić nawet w tak błahej sprawie jak rejestracja i podawanie swoich danych pomimo że na sumieniu nie czuję abym coś miała.
|
|
|
|
|
CYTAT Dam 10zł pijaczkowi na piwo czy jakieś winko a on zarejestruje moją kartę na siebie. Obie strony będą zadowolone. Swoich danych czy peselu nie mam zamiaru ujawniać.Promocje jak najbardziej przydadzą się.Tak poradziła pani z salonu Orange koło wiaduktu przy Rustice 2. Zarejestrować na kogoś. To jeden ze sposobów. Zarejestrować kartę na inną osobę. Tyle dobrze,że z nazwiska jej nie przedstawiłaś. |
|
|
|
|
ja mialem zalegajacy starter ktory chcialem wykorzystac... a tu klops nie dziala bo trzeba isc do playa zarejstrowac...
|
|
|
|
|
gdzie maja najlepsza oferte na rejestracje
|
|
|
|
|
Z tą swoją siecią to nie prawda. Ja zarejestrowałem na poczcie. Karta SIM i dowód, 1 min. i po wszystkim.
|
|
|
|
|
CYTAT gdzie maja najlepsza ofertę na rejestracje Rejestrujesz numer u swojego operatora, ewentualnie po rejestracji możesz przenieść do innego wybranego operatora. |
|