|
|
|
Czy działa Wam telewizja cyfrowa z multimedii po dzisiejszej burzy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Działa TV i Internet. Osiedle Hutników.
|
|
|
|
|
Młodynie - TV nie działa.
|
|
|
|
|
Na Wojska Polskiego działa.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Ok dziękuje za informacje, myślałam ze to cos może tylko u mnie nie tak jest
|
|
|
|
|
U mnie też nie ma problemów żadnych.
|
|
|
|
|
Czy macie w tej chwili dostęp do Internetu i tv? Na chwilę wyłączyli prąd (na WP) i już nie mam ani Internetu, ani tv. Jak jest u Was?
Edit: Już wszystko działa. Jak zwykle panikuję bez sensu ;) Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Od wczoraj rano nie działa mi w Multimedii Tvn i Tvn Style. Obraz na tych dwóch kanałach zatrzymuje się i nie ma dźwięku.. to znaczy jakiś rozjechany bełkot słychać. Jak jest u Was ? Dzwoniłam tam(po wielu próbach udało się dodzwonić, ale tylko do działu sprzedaży)niby zgłoszenie przyjęła, ale dalej nie działają oba programy. W ubiegły week nie było Comedi. Gdy Seidler był właścicielem takie sprawy załatwiane były w 10 minut. Oddzwaniali, próbowali pomóc. Tu maja wsio w d...
|
|
|
|
|
U mnie to samo z TVN
|
|
Dołączył: 29 Maja 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Skończyła mi się umowa z CP i miałem przejść do Multimedi, ale po tym co piszecie rezygnuję ;-)
|
|
|
|
|
prawdopodobnie w miejsce multimedii ma wejść UPC...coś się gdzieś obiło o uszy
|
|
|
|
|
UPC kupilo multimedie kilka miesiecy temu... ale musza cos tam jeszcze prawnie podopinac
|
|
|
|
|
A to jakas normalna firma czy też trzeba sie będzie użerać ? Już naprawili TVN. po ponad dobie i kilku interwencjach.
|
|
|
|
|
nie wiem nie miałem, ale znając życie lepiej byłoby wejść do upc jako nowy klient niż zostać sprzedanym w pakiecie
|
|
|
|
|
Z upc mialem doczynienia, ale tylko z netem i bylem bardzo zadowolony. Nie bylo przerw w dostawie neta. Jednej soboty padl mi router, ktory od nich dostalem. Zadzwonilem na infolinie i w niedziele byl serwismen i wymienil router. |
|
|
|
|
Potrzebuję pomocy!
Dziś Multimedia zmieniła częstotliwości wszystkich programów. Cały proces ponownego przestrojenia zrobiłam wg wskazówek. Automatycznie zapisana została lista kanałów, ale nie ma wśród nich ani TVP1, TVP2, ani Polsatu, ani TVN. Może jeszcze innych nie ma, ale na te programy akurat zwróciłam uwagę. Czy ktoś wie, gdzie ich szukać? Wszystko zrobiłam zgodnie z instrukcją ze strony http://dekodery.mm.pl/ (taką podają Multimedia) dla mojego telewizora Panasonic. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
ja pierdziele, u mnie nie ma żadnego kanału
co się dzieje? nagle sobie pozmieniali czy co? mam wszystko ustawiać od nowa? u mnie tylko czarny ekran, nie ma ani jednego kanału, ciemnośc, widze ciemnosc, co sie stało? |
|
|
|
|
Tak, musisz ustawiać od nowa. U mnie jednak brakuje podstawowych kanałów, jak wyżej pisałam.
|
|
|
|
ręce opadają, u mnie to już drugi raz w ciągu ostatnich 3 miesięcy, nie chce mi się nawet za to brać... u mnie się to ustawia długo, żeby te kanały poukładać później :(
na stronie multimedi pisze o tym, ale kto wchodzi i czyta takie rzeczy... |
|
|
|
|
Ja tam mogę się bawić w ustawianie wg swoich preferencji. Chcę tylko mieć wszystkie kanały.
|
|
|
|
Nikt nic nie pomoże?
|
|
|
|
Kolejne udogodnienie ze strony Multimedia. Ponowne strojenie i układanie kanałów.
|
|
|
|
|
u mnie są wszystkie kanały, może spróbować trzeba jeszcze raz wyszukiwania, od nowa, może wskoczą ci te kanały
|
|
|
|
|
CYTAT Nikt nic nie pomoże? Najlepiej włącz 'pełny tryb instalacji kanałów' zamiast 'aktualizacji', owszem nawet 'aktualizacja' czy sam telewizor znajdzie nowe kanały, ale np. u mnie (TV Philips) aktualizacja narobiła nieco bałaganu pozostawiając część kanałów w nieaktywnych komórkach, dublując je jednocześnie pod innymi numerami - po tym puściłem instalację od nowa i teraz jest OK. Fakt, trzeba na nowo posortować sobie listę programów wg. swoich preferencji, ale na pierwszy rzut oka zmiana jest dobra - już po 'aktualizacji' pojawiło się sporo kanałów w HD wcześniej dostępnych wyłącznie w SD. |
|
|
|
|
Mam to samo, kanały zmieniły pozycje, a niektórych nie ma.
Jebać multimedie. Jestem Seba, spoko gosc. |
|