|
|
|
Lech Wałęsa bardzo intensywnie działa na swoim blogu oraz na Facebooku, wielokrotnie zdarzało mu się obrazić kogoś lub pisać bzdury.Tym razem niestety przesadził, wyszydził biedniejszą część Polaków. „Przez całe życie nie zarobisz tyle, co ja w godzinę”W Berlinie podczas odbierania nagrody „Złotej Kury”, grupa Polaków wykrzykiwała w jego kierunku: Wałęsa nie zareagował, jednak na swoim blogu odpisał swoim przeciwnikom, jak ich nazwał „bezczelnym karłom”: --- http://infos(...)godzine/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rany, kto się jeszcze przejmuje słowami Wałęsy, szkoda klawiatury, facet nie takie brednie pisał. Już chyba tylko za granicą go słuchają i to tylko gdzieś w Afryce jeszcze, ale tylko dla tego że tłumacz kleci z jego bełkotu jakąś całość.
|
|
|
|
|
CYTAT Lech Wałęsa bardzo intensywnie działa na swoim blogu oraz na Facebooku, wielokrotnie zdarzało mu się obrazić kogoś lub pisać bzdury.Tym razem niestety przesadził, wyszydził biedniejszą część Polaków. „Przez całe życie nie zarobisz tyle, co ja w godzinę”W Berlinie podczas odbierania nagrody „Złotej Kury”, grupa Polaków wykrzykiwała w jego kierunku: Wałęsa nie zareagował, jednak na swoim blogu odpisał swoim przeciwnikom, jak ich nazwał „bezczelnym karłom”: --- http://infos(...)godzine/ Przecież on to napisał o internetowych trollach i to do tego prawdę. Nie mówiąc o tym, że bo było w 2012 roku... Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Bo ja wiem czy obraził? Napisałem prawdę. Za takie wykłady bierze mnóstwo pieniędzy. Inną kwestią jest to czy są one warte takich pieniędzy, czy też nie.
|
|