|
|
|
Witam. Chciałam zapytać osoby które już tam były w poprzednich latach, jak tam jest? Tzn jeśli chodzi o organizacje, ludzi, atmosferę itp. Zastanawiam się czym najlepiej tam dotrzeć. Czy jest jakiś parking strzeżony czy coś podobnego. Jakiś sklep w okolicy czy lepiej odrazu zrobić zaopatrzenie na te kilka dni. I oczywiście kto się wybiera w tym roku ? Pozdrawiam i czekam na opinie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Atmosfera trochę jak na Woodstocku, tylko trochę mniej ludzi.
2. Najlepiej na stopa, albo zgadać się z ludźmi, którzy tam jadą samochodem (tu przez forum albo blablacar czy coś ) 3. Nie kojarzę, żeby tam był parking strzeżony, ale mogło się coś zmienić. 4. Jest sklep całkiem niedaleko, ale kolejki do niego też są spore. Prawdopodobnie się przejadę na jeden dzień/wieczór, dla samej atmosfery, nie będę wchodzić na teren festiwalu. Zrobię sobie tournee - CRF i Chmielaki |
|
|
|
|
Super, dzięki ! O to mi chodziło 😁 Ja rozważałam jazdę autem lub moto, ale chyba jednak będzie auto żeby zebrać ekipę. Koncerty zapowiadają się ciekawe wiec obstawiam cały festiwal 😁
|
|
|
|
|
Jak jeździłam stopem to zawsze marzyłam, żeby mi się jakiś motocyklista zatrzymał! Ostatnio jechałam jak miałam z 10 lat i pięknie to wspominam
Weź auto, zawsze więcej prowiantu się zmieści Przejrzałam rozkład jazdy i chyba na sobotę pojadę |
|