|
|
|
Proszę o szczere odpowiedzi w sprawie piekarni z naszego regionu.
Interesuje mnie gdzie i w jakiej piekarni są robione wyroby starym sposobem a gdzie jest to pieczone z ciasta mrożonego . I oczywiście jakie produkty starym sposobem a jakie z ciasta mrożonego. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Rostek prawdopodobnie ma pieczywo na naturalnym zakwasie.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dziubek ma super pieczywo bez chemii.
|
|
|
|
|
CYTAT Proszę o szczere odpowiedzi w sprawie piekarni z naszego regionu. Interesuje mnie gdzie i w jakiej piekarni są robione wyroby starym sposobem a gdzie jest to pieczone z ciasta mrożonego . I oczywiście jakie produkty starym sposobem a jakie z ciasta mrożonego. Kajzerki od Rostka są mrożone-dlatego takie tanie. A tam gdzie jest pieczywo z ciasta mrożonego masz informację w każdym sklepie. Pomijając oczywiście nasze regionalne wybitne piekarnie typu ROstek, Galicyjska i inne które się do tego nie przyznają. |
|
|
|
|
Pyzara reklamuje swoją piekarnię jako staropolską i naturalną,czy taka jest nie wiem.Zauważyłam za to brak higieny w jego sklepikach - ekspedientki podają pieczywo gołą ręką i takąż przyjmują pieniądze.Samo pieczywo raczej ok chociaż bułki fatalne gnioty wiec może nie są mrożone
|
|
|
|
|
Każda bułka, która na drugi dzień jest kamieniem jest z pieczywa mrożonego.
|
|
|
|
|
CYTAT .Zauważyłam za to brak higieny w jego sklepikach - ekspedientki podają pieczywo gołą ręką i takąż przyjmują pieniądze. Ile razy można to samo pisać? Wszyscy wiemy jak to nikt nie dba o higienę tylko Pani jest taka super i higieniczna. |
|
|
|
|
Za chleb wiejski wiejski to trzeba ze 4zl minimum zaplacic
a chleb za 2 zl to nieraz taki klejak: chleb okragly z 4.5ZL do zurku Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Pyzara na drugi dzień robi się czerstwy, osobiscie kupuje rostka bo nie ma innej lepszej opcji ;/
|
|