~~Chat SM | |
|
|
Serdecznie zapraszamy na CHAT Stalowego Miasta.
Wymieniaj poglądy ONLINEuzyskaj informacje,poznaj ciekawych ludzi. http://www.czat.stalowemiasto.pl/czat/czat_okno.php Poszukujemy osób na stanowisko OPeratora Chatu (więcej informacji na chacie. Proszę pisac do "sm") |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ona23 | |
|
|
super !
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Serdecznie zapraszamy na CHAT Stalowego Miasta. Wymieniaj poglądy ONLINEuzyskaj informacje,poznaj ciekawych ludzi. Poszukujemy osób na stanowisko OPeratora Chatu (więcej informacji na chacie. Proszę pisac do \"sm\") oj czyzby nikt nie wchodzil na czata ?? hmm zastanowmy sie dlaczego ? Jeszcze na przelomie 2008/2009 roku srednio na czacie przbywalo okolo 10 osob a teraz zaledwie 1 Powodem moze byc znaczne "adminowanie" poprzez wlasciciela, ktory praktycznie nic nowego nie wprowadzal w zycie czatu. Az tu nagle Pan ladny sie pojawia i zaczyna ustawiac wszystko po swojemu... Niestety nic mu nie wychodzi, ale Invx nie przyznaje sie do bledu bo... on jest wszechwiedzacy i wie ze robi dobrze. Po pewnym czasie stali uzytkownicy czata olewaja system, ktory prowadza administrator i odchodza... jeden po drugim... Wchodza tylko nieliczny sprawdzic co sie dzieje i wychodza czyli zazwyczaj na czacie nikogo nie ma bo po co ?? Po to zeby wielki admin zaczal ustawiac tak jak on chce ? ... Pozdrawiam //kolega nie dowidzi, że boldem siepnął cały post ? Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~ifg | |
|
|
ja tego tak nie widze :] z reszta czat wcale nie jest tu potrzebny, jak juz kiedys pisalem szkoda mi tylko tych zapraszanych gosci bo to wg mnie fajna sprawa byla :] a nie tego ze z kimstam kogo na oczy nie widzailem gadalem o dupie maryny ;]wg czat padl dlatego ze jest prymitywny w ch... i nie ma technicznych mozliwosci by zapanowac nad bydlem :] ja np mialem dosc 15 letnich dzieciakow mowiacych doslownie lub w przenosni o rznieciu lub robieniu loda :]
|
|
|
|
|
|
3 posty ... i każdy z nich łamie regulamin ...
CYTAT wg czat padl dlatego ze jest prymitywny w ch... i nie ma technicznych mozliwosci by zapanowac nad bydlem :] ja np mialem dosc 15 letnich dzieciakow mowiacych doslownie lub w przenosni o rznieciu lub robieniu loda :] dokładnie tak ! z tym, że techniczne możliwości są mielismy do wyboru, albo utrzymać nadal ten prymitywny poziom, albo rozpędzić. Wybraliśmy to drugie. I wg. nas była to tfaiona decyzja, tak samo jak logowanie na forum. P.S. kto jak kto, ale kolega virus o nadmiernej administracji to nie powinien się wypowiadać |
|
|
|
|
/--/
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
/--/ ja to sobie sam wpisałem takie same znaczki jak Virus, zanim mnie wymoderowali
|
|
|
|
|
/--/
edit : to ladnie trafilem ;D ale ten portal na sydromnie dnia wczorajszego to radosci sprawia iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT //kolega nie dowidzi, że boldem siepnął cały post ? Kolega widzi ale chyba po to jest B I U zeby uzywac tego prawda ? /--/ //bez przesady ... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
oj ZoMo...ZoMo..... żebyś Ty wiedział.....masz pozdrowienia od jedynej,bo Cię na czacie spotkać nie może podobno...
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|