NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Porady techniczne »
Ubezpieczenie , Porada
ff
Wysłany: 6 Sie 2016r. 19:55  
Cześć wszystkim , ostatnio kupiłem telefon który kosztował 2500zł
do dodatkowo kupiłem do niego gwarancje od nieszczęśliwych wypadków w ergo hestia za 750zł czyli całkowity koszt wyniósł 3250zł.
Doszło do nieszczęśliwego wypadku , telefon został zalany zgłosiłem to na ubezpieczenie , przyjęli naprawili telefon . Tylko że musiałem do tego dopłacić 500zł . Czy można się odwołać do tego o zwrot pieniędzy bo nie po to chyba brałem ubezpiecznie żeby dopłacać ? I gdzie takie coś mam zgłosić , może ktoś opisać krok po kroku ? umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Sie 2016r. 19:55  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sie 2016r. 20:35  
Dopłacić bo co? Chyba czymś uzasadnili konieczność dopłaty, a może szkoda nie była pokryta w ogóle z ubezpieczenia?
Żeby się od czegoś odwołać, trzeba wiedzieć co jest na rzeczy, a z Twojego opinie nie wynika nic. Zero konkretów.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Sie 2016r. 20:46  
CYTAT
Cześć wszystkim , ostatnio kupiłem telefon który kosztował 2500zł
do dodatkowo kupiłem do niego gwarancje od nieszczęśliwych wypadków w ergo hestia za 750zł czyli całkowity koszt wyniósł 3250zł.
Doszło do nieszczęśliwego wypadku , telefon został zalany zgłosiłem to na ubezpieczenie , przyjęli naprawili telefon . Tylko że musiałem do tego dopłacić 500zł . Czy można się odwołać do tego o zwrot pieniędzy bo nie po to chyba brałem ubezpiecznie żeby dopłacać ? I gdzie takie coś mam zgłosić , może ktoś opisać krok po kroku ? umiech
Przeczytaj czy polisa obejmowała zalanie,jeśli tak to wtedy możesz zgłosić reklamację.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Porady techniczne »