|
|
|
Jeżeli chodzi o narkotyki na własny użytek, to w Czechach zostały zalegalizowane, i... co ? Żadna społeczna katastrofa nie nastąpiła.
A że Polacy generalnie są narodem schorowanym psychicznie, to sprawa odrębna. I tu nie ma co zwalać winy na narkotyki, co raczej na powszechne zjawisko przemocy psychiczno-ekonomicznej. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Satanisto nie generalizuj,nie pisz w imieniu wszystkich Polaków .To że ty jesteś schorowany psychicznie to już chyba. wszyscy na tym forum wiedzą
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
@ Fiodor
Każdego roku przez szpitale psychiatryczne i oddziały psychiatryczne w Polsce, przewija się około 100 tysięcy osób. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
A co On zrobił gdy jego partia była u władzy? Co zrobił gdy sam był posłem? Szkoda mi faceta ale teraz takie żale na forach i w TV są żenujące. Wcześniej nie widział problemu bo nie dotyczył go osobiście.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andriusza szkoda że nie jesteś u władzy,żyłoby nam się lepiej
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Projekt od kilku miesięcy jest w sejmie. No ale co na to episkopat? Modlitwa nie wystarczy?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT A czy dobre , czy złe jest używanie religii do niewolenia nie tylko wyznawców owych nauk? Dlaczego wiarę chcecie zamieniać w zakazy karane przez prawo? To już nie jest wiara, kochanieńki, a narzucona wola na decyzję innego człowieka i inaczej tego nazwać nie można jak odebranie wolnej woli. Ja tobie bez wiary odbieram prawo szkodzenia innym. Odebrałem ci wolność wyboru? Kto jest aspołeczny według twojego pisma świętego |
|
|
|
|
@ cdn
Dlatego dokonałem apostazji. |
|
|
|
|
rób jak uważasz
|
|
|
|
|
uściślę...
Ja tobie bez nakazu wiary odbieram prawo szkodzenia innym. Odebrałem ci jakąś wolność wyboru? Kto jest aspołeczny według twojego pisma świętego? |
|
|
|
|
Odkąd wyznaję satanizm teistyczny, czuję się duchowo spełniony.
Bo wcześniej, jako katolik, to nie bardzo. |
|
|
|
|
Czcząc szatana, czyli zbuntowanego anioła, któremu nie spodobało się, jak bardzo Bóg umiłował ludzi, ograbiasz się z Miłości Boga jednocześnie uznając jego istnienie za fakt.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
@ mirek777
Dzięki za info. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wszystko byłoby OK gdyby nie to "powszechne zjawisko przemocy psychiczno-ekonomicznej".
Zaskoczyłeś mnie z tym "ekonomicznej" zechciałbyś elaborować? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
narkotyki są dla zdrowych umysłowo to fakt ale któż z nas jest?
|
|
|
|
|
Wierze po swojemu,nie wpomagam kieckowych i ich funduszu alimentacyjnego.
Rodzina juz wie ze na moim pogrzebie nie moze byc klechy ktory za kase moich dzieci bedzie pierd...ł od rzeczy. Jezeli Bog istnieje to znajde sobie w zaswiatach droge do niego bo nie jestem złym człowiekiem sa gorsi ,nawet ci co jezory co niedziela wywalaja. |
|
|
|
|
Katoliczka, praktykująca
|
|
|
|
|
Co praktykujesz ? Nie mieszkałas z mężem przed ślubem nie uprawialiście seksu przedmałżeńskiego?Ludzie myślą że jak pójdą w niedzielę i święta do kościoła to są praktykujący.
|
|
|
|
|
b.l.u.e.
To jest coś co bardzo smuci ... Życie w zakłamaniu ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT b.l.u.e. To jest coś co bardzo smuci ... Życie w zakłamaniu ... Tobie rsta dedykuję zwiastun filmu"Kler" Smarzowskiego "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
[url=http://drons.info]all about drones![/url] allaboutdrones http://drons.info [this link](http://example.net/) |
|
|
|
|
Witam
Zdrowy rozsądek to podstawa...... ślepa wiara to katastrofa... Pozdrawiam |
|