~~zand | |
|
|
Witam
za 2 miesiące wybory do Europarlamentu a nic nie słychać o kandydatach ze Stalowej ... czy ktoś ma jakieś informacje kto będzie kandydował szczególnie interesuje mnie kandydaci z PO ze Stalowej Woli bo mimo wszystko jedynka czyli Pan Krzaklewski mi jakoś nie leży mimo że jestem zdecydowany głosować na PO kto więc ze Stalowej Woli do Europarlamney ... ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~opis | |
|
|
bladek pewnie by wziął kasę, ale kto na niego jeszcze zagłosuje, sołtys ma korupcję a siembieda do niczego się nie nadaje i tacy to kandydaci
|
|
|
~~lucjano | |
|
|
Rehorowska, albo Kotulski
|
|
|
~~miss | |
|
|
Z Po startuje chyba jakiś lekarz ze szpitala?
|
|
|
~~zand | |
|
|
znalazłem listę na stronie PO :
OKRĘG NR 9: PODKARPACKIE 1 Marian Krzaklewski 2 Elżbieta Łukacijewska 3 Marek Poręba 4 Jerzy Borcz 5 Marek Ordyczyński 6 Adam Chrabąszcz 7 Stanisław Misiąg 8 Leszek Zduński 9 Sławomir Partyka 10 Tomasz Adamczyk ten ostatni Adamczyk Tomasz to ginekolog ze Stalowej Woli ? |
|
|
~~Ronal | |
|
|
Dziwi mnie ze sa jeszcze ludzie ktorzy glosuja na PO czy wy jestescie slepi ci ludzie nic nie robia z Butrynowa na czele ta partia powinna odejsc w polityczny niebyt oní juz rzadza 20lat tylko nazwy zmieniaja
|
|
|
~~ech | |
|
|
a błądkowa banda pewnie rządzi od wczoraj?
|
|
|
~~obserwator | |
|
|
Marzy się gościowi świetlana przyszłość w Europarlamencie, czyżby mało kasy zarabiał na rodzinnym łonie.Zostawi swoje klientki rozbabrane.Pozazdrościć tupetu.A tego z pierwszego miejsca to w pierwszej kolejności powinni wywalić na zbity pysk.
Dla kasy zrobią wszystko, są w stanie sprzedać każdego każdemu i jeszcze się do tego głupkowato uśmiechać.Do roboty darmozjady IV Rzeczypospolitej!!!!! |
|
|