|
|
|
Czy ktos wymienial kaloryfer w mieszkaniu- jaki to koszt.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
w lecie 50 zł wziął fachowiec ze spółdzielni za montaż. Grzejnik to tak od 200 do 3000 złotych
|
|
|
|
|
Ja wymieniałem w zimie. Fachowiec ze spółdzielni przyszedł w sobotę z rana i zamknął pion. Zanim się ktoś zorientował było po robocie ;)
|
|
|
|
|
CYTAT Ja wymieniałem w zimie. Fachowiec ze spółdzielni przyszedł w sobotę z rana i zamknął pion. Zanim się ktoś zorientował było po robocie ;) Ze się wymienia to oczywiste. Ale o cenę ktos pyta!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
jak stary żeliwny kaloryfer to mi za free(grzejnik) wymieniła wspólnota robocizna 50
|
|
|
|
|
No wcale nie takie oczywiste bo oficjalnie spółdzielnia w sezonie grzewczym nie wymienia.
|
|
|
|
|
CYTAT No wcale nie takie oczywiste bo oficjalnie spółdzielnia w sezonie grzewczym nie wymienia. dalej nie piszesz konkretów czyli cena, tez mnie akurat ten temat interesuje, tylko czepiasz sie. Przecież wiadome jest, ze gorzej jest robic takie rzeczy w sezonie grzewczym niż teraz.
|
|
|
|
|
W zimie za wymianę kaloryfera w spółdzielni zapłaciłem 120 zł. Może w sezonie letnim stawka jest inna i można to zrobić poza spółdzielnią.
|
|