|
|
|
Witam gdzie polecacie zjeść najostrzejszą pizze w Stalowej Woli ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pizzeria "Verona" na Ofiar Katynia - "Zemsta teściowej". Ponoć jest w dwóch wersjach ostrości.
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Potwierdzam..ostrość jest na poziomie "bólowym" jamy ustnej..Trzeba być hardkorem żeby ją zjeść
|
|
|
|
|
Mój rekord Zemsty Teściowej to 3 kawałki i twarz mi zesztywniała,a ogień z tyłka idzie na kibelku jakby się szpilkami srało.
|
|
|
|
|
Również potwierdzam, że Zemsta Teściowej z Verony to najostrzejsza pizza jaką jadłem. Udało mi się zjeść kilka kawałków, ale pod koniec nie czułem twarzy - usta i język miałem jak po znieczuleniu u dentysty
|
|
|
|
|
Coś oprócz zemsty polecacie ? czy to zdecydowanie numer 1 w stalowej ?
|
|
|
|
|
Jak na stalową to tylko tyle. Popros zeby nie zalowali przy robieniu to jeszcze jest wzglednie ostra. Ale z tego co pamietam to tylko jalapeno wiec szału ostrosci nie ma.
|
|
|
|
|
W domu se zrób... albo poproś w pizerni aby Ci dopieprzyli ,a nie na forumie się aktywizujesz ?
|
|
|
|
|
Poza zemsta tesciowej, jest jeszcze Diablo w piwiarni warka oraz Ciupaga w gospodzie biesiada
|
|
|
|
|
Cos sie zmienilo ? Czy dalej zemsta tesciowej dla was nr 1 w ostrosci ?
|
|
|
|
|
Heaven&hell - pizza apokalipsa bije na glowe wszystkie inne „ostre” pizze w Stalowej Woli, dodatkowo jakby klasyczna jej wersja kogoś nie usatysfakcjonowała to można poprosić o turbo ostrość ;) polecam
|
|
|
|
|
Wystarczy sobie posypać pieprzem kajeńskim chili i już.
|
|
|
|
|
CYTAT Wystarczy sobie posypać pieprzem kajeńskim chili i już. Chyba zemsty nie jadłeś jak dla Ciebie posypanie pieprzem cayenne = zemsta Wildze trzeba będzie przetestować ta w Heaven&hell |
|
|
|
|
Nie jadłem. Ale to bez znaczenia bo mi chodzilo żeby posypać tą zemste.
A jak lubisz ostre to nie wiem czy znasz gaką paste wegierską ostrą paprykową w tubce. Nie jest mega ostra ale na codzień smak dobry czuć papryke. Do kanapki akurat polecam ale trzeba patrzeć na napis ostra bo jest mały i mozna kupic łagodną |
|
|
|
|
CYTAT Nie jadłem. Ale to bez znaczenia bo mi chodzilo żeby posypać tą zemste. A jak lubisz ostre to nie wiem czy znasz gaką paste wegierską ostrą paprykową w tubce. Nie jest mega ostra ale na codzień smak dobry czuć papryke. Do kanapki akurat polecam ale trzeba patrzeć na napis ostra bo jest mały i mozna kupic łagodną Gdzie taką dostane? |
|
|
|
|
We Fracu na Alejach
W Matiasie na Edukacji W Leclercu szukaj ostrej w czerwonej tubce około 3.50zł |
|
|
|
|
CYTAT Heaven&hell - pizza apokalipsa bije na glowe wszystkie inne „ostre” pizze w Stalowej Woli, dodatkowo jakby klasyczna jej wersja kogoś nie usatysfakcjonowała to można poprosić o turbo ostrość ;) polecam Zgadzam się wersja "cwaniak" niszczy wszystkie inne placuszki posypane pieprzem i papryczką w Stalowej Woli. Poważnie tylko dla twardzieli |
|
|
|
|
W LokoWok Polecam tez wziąć skale ostrości 18
|
|
|
|
|
CYTAT W LokoWok Polecam tez wziąć skale ostrości 18 Temat dotyczy pizzy, nie dań. |
|
|
|
|
CYTAT Heaven&hell - pizza apokalipsa bije na glowe wszystkie inne „ostre” pizze w Stalowej Woli, dodatkowo jakby klasyczna jej wersja kogoś nie usatysfakcjonowała to można poprosić o turbo ostrość ;) polecam Jadłem właśnie tą lepsza wersje apokalipsy polecam bardziej daje od zemsty teśćiowej, niedługo jeszcze będą mieć ostrzejsza z papryczka Naga Jolokia, koniecznie trzeba spróbować |
|
|
|
|
Ja nie moge zjeść ostrego sosu z emre a co dopiero tego
|
|
|
|
|
Jak dla Ciebie ostry jest sos z emre to nie mamy o czym gadac w temacie ostrej pizzy
|
|
|
|
|
CYTAT Jak dla Ciebie ostry jest sos z emre to nie mamy o czym gadac w temacie ostrej pizzy Ja nawet nie startuje do tego |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Heaven&hell - pizza apokalipsa bije na glowe wszystkie inne „ostre” pizze w Stalowej Woli, dodatkowo jakby klasyczna jej wersja kogoś nie usatysfakcjonowała to można poprosić o turbo ostrość ;) polecam Jadłem właśnie tą lepsza wersje apokalipsy polecam bardziej daje od zemsty teśćiowej, niedługo jeszcze będą mieć ostrzejsza z papryczka Naga Jolokia, koniecznie trzeba spróbować tez probowałem wersje "cwaniak" tej pizzy i nawet niezla jest. Jak dla mnie troche sucha ta pizza ale ostrosc jest spoko. Z naga jolokia jadłem burito w spoco loco, tez zjadlem całe ale pozniej piekło przy sikaniu 2 dni |
|
|
|
|
CYTAT Ja nie moge zjeść ostrego sosu z emre a co dopiero tego Lajtowy jest ale chyba najostrzejszy z kebabów i tak |
|