|
|
|
Musze zrobic badanie na studia, ktory lekarz medycyny pracy w Stalowej lub Nisku zrobi to od reki? Prywatnie oczywiscie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak w jubilacie np. lub jakis lekarz w ambulatorium
|
|
|
|
|
Cichoń w przychodni na 1000lecia w Nisku. Nie ma kolejek, szybko. Przychodnia jest tuż przy starych torach i salonie z płytkami.. 100 metrów do skrętu w prawo na dworzec PKS , jadąc od Stalowej.
|
|
|
|
|
Od reki chodzi ci o to ze tylko podpisze papierek bez badania to nie znam takiego który robi takie rzeczy Ale polecam Buraka idziesz rano oddajesz krew i inne takie przychodzisz po południu i masz badania bardzo miły facet
|
|
|
|
|
CYTAT Burak w jubilacie np. lub jakis lekarz w ambulatorium Chyba żartujesz jak lubisz kolejki to owszem można iść... |
|
|
|
|
No teraz rzeczywiscie u Buraka maga byc kolejki bo obsługuje chyba wszystkie firmy aluminiowe i nie tylko w stalowej No ale mysle ze moze byc ciezko trafic na kogos bez kolejek teraz kazdy lekarz robi praktycznie na kilka etatów....
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Kotowska Barbara przyjmuje od 15 do 18 w budynku za flamingo w lewo jadąc od stalowej.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
odradzam stanowczo dr kotowska stara baba myli sie bierze za badania sama nie wie ile w dodatku glucha nie można się z nią dogadać polecam dr Nieradka szpital szybko bez problemu
|
|