|
|
|
CYTAT ...ifeelgood....to tylko przykłady ,wcale nie musiało tak być ja obstawiam na siedzaca w piwnicy bande 80 latkow czyszczacych tempa ;D iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...reiker -masz coś do tego co napisałam ???
ifeelgood - tak tak ,moherowe berety i stare dewoty " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
.....wczoraj głosów było ponad 1000 dziś jest 534.....czyżby sonda codziennie zaczynała liczyć od nowa???
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To przecież proste...
im więcej ciebie tym mniej, bardziej to czuje niż wiem naprawdę im więcej ciebie tym mniej... Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
Ta sonda jest tak samo wiarygodna, jak sondaże POparcia.
Dziś 60%, za kilka dni 40%, potem 56%. Ale bawić się przecież można. Raz jest głosów 3000 za chwilę 500 potem 2000. Cuda na kiju |
|
|
|
|
wlasnie caly czas zmiany , jak to mozliwe ze w jeden dzien jest tak a na drugi juz inaczej i sa kolosalne roznice admin wytlumacz to?
|
|
|
|
|
sonda jest tak profesjonalna jak cały ten niby vortal.
|
|
|
|
|
zapraszam na post opinia o stalowe miasto wyjasnienie zasad dzialani sondy:warto!!!
pozdro. www.studiografika.eu |
|
|
|
|
kaboza: na jeden temat w dwóch wątkach? Po co?!
Poza tym nadal pracujesz u tego spamera Darka ?) Aaa i zrób coś z reklamami na witrynie firmowej. Pozdrawiam, |
|
|
|
|
No coz Darek byc moze spamuje niewiem , ale ja juz stron DARTEXU nie mam nic , nie jestem ich administratorem
Pozdrowienia Kolego www.studiografika.eu |
|
|
|
|
Wiecie co....? ....Zrobiłam sobie właśnie czyszczenie dysku przez Cleaner 5 ....potem defragmentacje tegoż samego dysku przez Defraggler....i co?
I MOGĘ ZNÓW BRAĆ UDZIAŁ W SONDZIE.....wow!!!!!! ...dodam , że nie mam neostrady ino neta z Diany " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Wiecie co....? ....Zrobiłam sobie właśnie czyszczenie dysku przez Cleaner 5 ....potem defragmentacje tegoż samego dysku przez Defraggler....i co? I MOGĘ ZNÓW BRAĆ UDZIAŁ W SONDZIE.....wow!!!!!! ...dodam , że nie mam neostrady ino neta z Diany i co? masz bad sectory? \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
ZoMo a jak myślisz Koteczku? Ku Twojej ciekawości powiem Ci że niestety nie mam...dysk jest dobrze ustawiony....szkoda...pewnie byś mi pomógł w naprawie...
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no tak;-) moge ci sciagnac simlocka
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
A co to znaczy: "dysk jest dobrze ustawiony" i jak chciałabyś naprawiać bad sectory?
|
|
|
|
|
hehehe - wiesz ,że gdybym miała ogromne ilości bad sektorów muszę wymienić dysk,jeśli są w jednym mniej więcej miejscu to mogę wykluczyć z użytkowania ,mogę też gruntowne formatowanie zrobić , które powierzchnię dysku zdiagnozuje i zapisze aby w przyszłości dysk omijał te miejsca
ZoMo - mówisz , że mógłbyś mi ściągnąć...? tak jak jednej....? i tu ugryzę się w język, bo ...Ty już wiesz o co mi chodzi.... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
WOW, z taką wiedzą jesteś chyba nauczycielką informatyki w gimnazjum
|
|
|
|
|
....hehehe - niestety....tam trzeba mieć wykształcenie wyższe
|
|
|
|
Nie trzeba...
|
|
|
|
|
Znowu sonda hehe
Jak ktos chce sobie oddac dobrowolna ilosc glosow . Zapraszam. I ludzie prosze kto robi defa dysku i clen-uje po to aby oddas ponownie glos. Istnieja prostsze sposoby ... "Problemy sa poto aby je rozwiazywac , ale dobre rozwiazanie istnieje wtedy kiedy niepowoduje duzo problemow...DEC.HAC.kaboza www.studiografika.eu |
|
|
|
|
wlasnie ta sonda jest niewiarygodna , a juz oddalem piec glosow z jednego IP
//jaja sobie robisz ? moze zaproponujesz cos |
|
|
|
|
...wczoraj głosowałam .......dziś też mogę oddać głos....tym razem wystarczy reset
|
|
|
|
CYTAT zaklopotanywlasnie ta sonda jest niewiarygodna , a juz oddalem piec glosow z jednego IP zaklopotany jaja sobie robisz ? moze zaproponujesz cos ? filtracja po IP gdzie pol stalowej z sieci ITB ma jedno IP ? a jak mimo wszytsko ktos ma neo i zresetuje ? kazdą sonde internetowa MOŻNA OSZUKAC jesli ktos chce. |
|
|
|
|
to ty robisz jaja , robiac sonde wiedzac`ze jest nie wiarygodna parodia strona
|
|
|
|
|
a jaka sonda internetowa jest wg Ciebie wiarygodna, skoro oparta o te same zasady ?
rozumiem, że nie uznajesz sond internetowych - masz prawo do takiej opinii. |
|