|
|
|
Czy ktoś sobie jaja robi? jeszcze ten email.
http://www.nuzle(...)qHlhxTg= |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No szemrane to jak cholera Dalej nie ma pewności, że to KFC powstaje, a to wygląda jak próba zbierania danych, nielegalnie.
KFC zwykle szuka chyba oficjalnie, a nie jakoś tak na dziko... |
|
|
|
|
Subway jak szukał pracowników, to też podawali maila na gmailu.
Zresztą ktoś używa oficjalnego loga i nazwy. Ryzykował by tak? |
|
|
|
|
jak nie ma pewności jak od kilku ładnych miesięcy to już jest wiadomo na 100%
|
|
|
|
|
CYTAT jak nie ma pewności jak od kilku ładnych miesięcy to już jest wiadomo na 100% A skąd na 100%? Jeśli chodzi o newsy na naszych lokalnych portalach to aż tak bym i nie ufal. Bo wg ich doniesień w Stalowej już od dawna powinny być m.in. Castorama i Obi. Aczkolwiek też mi się wydaję, że obok Centrum 4 powstanie KFC. Sam wygląd budynku by to sugerował. |
|
|
|
|
ale nie bylo nawet ogloszen na kierownika.... lokal nie-wybudowany jeszcze a tu ogloszenia od miesiaca ze szukaja.. bzdura.
|
|
|
|
|
CYTAT ale nie bylo nawet ogloszen na kierownika.... lokal nie-wybudowany jeszcze a tu ogloszenia od miesiaca ze szukaja.. bzdura. do maka szukali 3 tyg przed otwarciem a tu niby 2,5 miesiaca przed? cos tu smierdzi komus sie chyba nudzi
|
|
|
|
|
Informacje że tam kfc powstanie miałem kilka miesięcy przed ogrodzeniem terenu budowy od pewnego poważnego czlowieka związanego z biznesem w stw. Więc tu raczej wątpliwości nie mam.
|
|
|
|
|
I pewnie ten ktos to byl sam pulkownik colonel harland sanders? Spotkales go w matiasie jak dopinal deala na dostawe swiezej kury na centrum 4?
|
|
|
|
|
tu będzie KFc otwarcie 30 listopada. Prowadzili juz część rozmów kwalifikacyjnych.
|
|
|
|
|
Przecież do maka tez były rekrutację wcześniej, przecież muszą ich wziąść na szkolenie to nie praca u araba.. Każda sieciowka ma swoje standardy które pracownik musi znać.
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
pytanie tylko dlaczego KFC korzysta z gmaila?
|
|
|
|
|
CYTAT pytanie tylko dlaczego KFC korzysta z gmaila? Może być tak, że kierownika wybrali wcześniej (na olx było ogłoszenie), a teraz ten kierownik rekrutuje podając swojego maila. Z tego co wiem tak robił Subway |
|
|
|
|
Dziwne jednak jest to, że zwykle KFC nie ukrywa faktu, że otwiera nową placówkę, zaś nabór jest oficjalny, a tu mamy jakieś dziwne podchody. Chyba że to Franczyza jakaś taka specyficzna czy coś. Dowiemy się bardzo szybko, bo już budynek prawie surowy stoi, więc zaraz będzie wykończenie...
|
|
|
|
|
proszę:
http://i.imgur.com/cbLpOgR.jpg rozwieje to wasze wszystkie wątpliwości - znalazłam na jakimś forum |
|
|
|
|
CYTAT proszę: http://i.imgur.com/cbLpOgR.jpg rozwieje to wasze wszystkie wątpliwości - znalazłam na jakimś forum Daj mi minutę - dwie a tak samo przerobie byle jakie zdjęcie .. ale fakt faktem KFC powstanie tam na sto procent , informacja sprawdzona a kierownikiem będzie Pan , który kierował bodajże w Rzeszowie KFC i informacje mam takie od ohoho także KFC powstanie , a mail jest robiony pod wstępną rekrutację , wszystkie inne przypadki zażalenia itp. będzie można składać pod innym mailem , oficjalnym jak go tu ktoś nazwał. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT proszę: http://i.imgur.com/cbLpOgR.jpg rozwieje to wasze wszystkie wątpliwości - znalazłam na jakimś forum Daj mi minutę - dwie a tak samo przerobie byle jakie zdjęcie .. Ok, więc przerób to zdjęcie aby był napis zamiast KFC to McDonald.. |
|
|
|
|
Właśnie montują wielkie logo KFC.
|
|
|
|
|
^^^
CYTAT No i się wyjaśniło co powstaje na Alejach obok Centrum 4 .Hahahahhahaha żenada.Kolejny sklep mięsny.Tak tak SKLEP MIĘSNY !!!!!!!!!!Właśnie rozmawiałem z robotnikami.Ręce opadają po takiej informacji. to jednak nie sklep mięsny cdn? |
|
|
|
|
CYTAT ^^^ CYTAT No i się wyjaśniło co powstaje na Alejach obok Centrum 4 .Hahahahhahaha żenada.Kolejny sklep mięsny.Tak tak SKLEP MIĘSNY !!!!!!!!!!Właśnie rozmawiałem z robotnikami.Ręce opadają po takiej informacji. to jednak nie sklep mięsny cdn? No przecież będą tam mięsne "dania", co się czepiasz |
|
|
|
|
jadąc rano do pracy widoczne było logo KFC
|
|
|
|
|
Żaden KFC, to ściema, żeby ludzi przyciągnąć popularną nazwą. Będzie tam zwykły sklep spożywczo-mięsny pod nazwą Kiszka-Flaki-Cebulaki, w skrócie KFC, ot co Smacznego
|
|
|
|
|
Jeśli się nie mylę co do nazwy to Koło kfc ,(płotu) jest wybudowana na parkingu nowa "rozdzielenia -nie wiem czy dobra nazwa tego obiektu" to na drzwiach jest zawieszona kartka z napisałem " KFC ";)-
|
|
|
|
|
Czekam z tęsknota na to KFC ,ale do burger mamy też zajde czasem
|
|
|
|
|
A jak to wyglada w praktyce? "Zasypali" ten dol na centrum czy kfc wyrasta z niego?
|
|