|
|
|
Witam. Mam pytanie gdzie zrobię przegląd samochodu z instalacja gazową w miarę sprawnie. I czy ceny są wszędzie te same czy możecie polecić coś. Z góry wielkie dzięki
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Przegląd samochodu z instalacją LPG, zrobisz praktycznie na każdej stacji diagnostycznej, koszt to chyba 162 zł o ile się nie mylę. Ja przeglądy robię przeważnie w nisku na stw
|
|
|
|
|
Dzisiaj robiłam w Stalowej 162 zł
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Mam pytanie gdzie zrobię przegląd samochodu z instalacja gazową w miarę sprawnie. I czy ceny są wszędzie te same czy możecie polecić coś. Z góry wielkie dzięki Wszędzie zrobisz, pierwszy raz musisz mieć papiery leg butli, by mogli do bazy wprowadzić. Ja robię koło Kauflandu, bo mam po drodze Ceny są ustawowe. |
|
|
|
|
Cena wszedzie taka sama 162 zł, papiery na butle musisz mieć tak jak pisał poprzednik Ja robiłem na PKSie, od zwykłego przeglądu różni się tym że czujnikiem sprawdzaja szczelność instalacji
|
|
|
|
|
najpierw to kolego sprecyzuj o ci chodzi,przeglad instalacji gazowej w zakladzie ktory tym sie zajmuje czy o okresowe badanie techniczne(o ktorym wszyscy wyzej pisza)
|
|
|
|
|
Bosch Service Pawlik na ul. KEN 20 badanie techniczne samochodów z instalacją gazową. Odgrzybianie klimatyzacji ozonem przy tym za 1 zł.
|
|
|
|
|
ja polecam auto craft na mireckiego milo sprawnie i szybko
|
|