|
|
|
Witam'
Jaka polecacie kose żylkowe i gdzie mozna kupic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam kosę hondy z silnikiem tzw. czterosuw. Super mocna kosa i dodatkowo bardzo lekka. Dla mnie ważnym argumentem jest rodzaj paliwa- czysta PB95 lub PB 98, nie muszę kupować oleju do mieszania. Dodatkowo ma dużą osłonę co jest istotne przy koszeniu trawy obok drzewek. Jedyny minus to cena- zapłaciłem 1800 PLN ale warto.
|
|
|
|
|
CYTAT Witam' Jaka polecacie kose żylkowe i gdzie mozna kupic mam kose kupiona wiosna tamtego roku ,ale ze maz po wypadku nie moze nic powyzej 3 kg podnosic wiec kupilismy kosiarke spalinowa ,a ta kosa uzyta moze 5 razy,wszystkie akcesoria mam,duza moc kosy.Kosztowała 560 zl sprzedam taniej jak cos pisz na priv |
|
|
|
|
Honda jest spoko 4sow makieta też ok. Jak kupować to kupować dużą moc jeśli chodzi o krzaki :-)
|
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT polecam kosę hondy z silnikiem tzw. czterosuw. Super mocna kosa i dodatkowo bardzo lekka. Dla mnie ważnym argumentem jest rodzaj paliwa- czysta PB95 lub PB 98, nie muszę kupować oleju do mieszania. Dodatkowo ma dużą osłonę co jest istotne przy koszeniu trawy obok drzewek. Jedyny minus to cena- zapłaciłem 1800 PLN ale warto. zastanawiałem się nad tą kosą, prawie ją kupiłem..., ale ostatecznie wybrałem Kawasaki, prawie 3 KM, trzeba lać mieszankę ale co mi tam, mocna i niezawodna i żadna chińszczyzna !!! wcześniej miałem marketową za 500 czy 600 zł i co 2 tygodnie w serwisie a to wężyk od paliwa a to coś w gaźniku, jak podliczyłem koszt tych wizyt,to co jest tanie to jest drogie !!! |
|