~~asdzxc | |
|
|
Co można zamówić na wynos w naszym mieście, polecacie coś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Można zamówić np. kebaba albo pizze
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
~~wojtek | |
|
|
www.kryjowka.pl
|
|
|
|
|
|
- kebab turecki
- pizza |
|
~~ooo | |
|
|
www.phonglan.yoyo.pl
|
|
|
~~joker | |
|
|
dostatecznie
|
|
|
~~stała_klientka | |
|
|
polecam Kryjówkę a dokładniej mówiąc naleśniki z owocami i pierogi ruskie. Jako nr 2 phong lang i kurczak w cieście kokosowym ( w zestawie jest jeszcze ryż, surówka i jakiś dziwny sos) lub ryż smażony z krewetkami )
|
|
|
|
|
|
Postaram się umieścić to co znalazłem w sieci:
"Kryjówka" Pub Krzysztof Tylkowski - www.kryjowka.pl - tel. 015 843 85 12 "Al Padrino" Pizzeria Giuseppe Badagliacca - tel. 0 511 068 170 "Da Grasso" Pizzeria - www.dagrasso.pl - tel. 015 842 90 69 "Joker" S.C. Pizzeria - (strona w budowie) - tel. 015 642 15 02 "Quattro" Pizzeria - www.quattro.go3.pl - tel. 015 843 18 02 "Rustica" Pizzeria - www.rustica2.ipr.pl - tel. 015 844 23 11 "Verona" Pizzeria - www.verona.go3.pl - tel. 015 843 80 65 "Diablo" Pizzeria - www.diablo.go3.pl - tel. 015 844 54 83 - 508 254 250 (zamówienie przez sms) Reszty nie chce mi się szukać Wybór jakiś już jest. Jak będe miał informacje to jeszcze bar mleczny "U Jasia" ma dowozy. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
.........niestety nie ma już tego baru "U Jasia" ....zamknięty
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Fakt, po fakcie doczytałem się na forum, że "u Jasia" już nie działa - chyba dobrze bo z tego co mówili znajomi to posiłki u nich były wytwarzane w skandalicznych warunkach, z lekko mówiąc "dziwnych" produktów.
Kolejną zmianą na tym co podałem to Pizzeria Al Padrino została zamknięta (Informacja z wiadomości z Wiadomości Prywatnej). |
|
|
|
|
co do "U Jasia" to się bardzo dobrze orientuję w kuchni....jeszcze zanim powstał bar właściciel prowadził "Słoneczko"....nie będę opisywać warunków w jakich potrawy były gotowane ani z czego....a już nie wspomnę że czasami trzeba włożyć paluch,oblizać potem włożyć znowu itd to samo z śmierdzącym drobiem....fu...ale wystarczy opłukać,doprawić i gra
|
|
|
|
CYTAT to posiłki u nich były wytwarzane w skandalicznych warunkach, z lekko mówiąc \"dziwnych\" produktów. Też zauważyłem, że mew czy tam rybitw jest teraz mniej.... |
|
~~smakosz | |
|
|
Ja wam szczeże polecam pizzerie dagrasso... jest tam duża i pyszna pizza a co wiem na pewno to zawsze sa świerze i dobre składniki pozdro
|
|
|
|
|
|
A ja wam polecam pizzernie RESET - super pizza mniam.
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
a co poleciacie z tej chińskiej stołówki? iż osobiscie nigdy nie jadłem nic takiego
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
....ryż z kurczakiem lub ryż smażony z warzywami.....
|
|
|
|
Niestety w Stalowej nie ma dobrego żarełka.
|
|
|
|
|
CYTAT Niestety w Stalowej nie ma dobrego żarełka. I tu się mylisz Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
CYTAT a co poleciacie z tej chińskiej stołówki? iż osobiscie nigdy nie jadłem nic takiego \chicken broccoli- kurczak ryz brokuly fried chicken dumpling- smazone male pierozki z kurczakiem wonton soup- cos ala rosol z pierozkami i warzywami pork egg roll- zawijasy czyli sajgonki te potrawy polecam , ale nie wiem czy dostepne w stalowce nara |
|
~~dominik | |
|
|
no pewnie że są
|
|
|
|
|
|
Byłem w czwartek w gospodzie na rondzie w Nisku. Mają fajne żarełko niestety nie na telefon.
|
|
|
|
|
JA POLECAM LONDON PUB
PYSZNE SAŁATKI CENY TROSZKE WYSOKIE ALE JAK ZOBACZYSZ WIELKOŚĆ PORCJI TO ODRAZU WIDAC ZA CO PŁACIMY DUZY WYBÓR SAŁATEK TYCH SAMYCH CO W IRISH PUB I W LONDON PUB WARTO SPRÓBOWAC //i po co ten CAPSLOCK ?! |
|
|
|
|
/--/
Mdli mnie na takie menu. A golonka , karkówa z rusztu , nie łaska. Czy wiesz ile organizm dostanie dobroci z takiego jadła i jakiego "buta". Z sałatek tylko kłopot...wielki kłopot!!!!! zdrowotny oczywiście. //moderowano wyrazaj sie ... cris-cros |
|
|
|
|
CYTAT /--/ Mdli mnie na takie menu. A golonka , karkówa z rusztu , nie łaska. Czy wiesz ile organizm dostanie dobroci z takiego jadła i jakiego \"buta\". Z sałatek tylko kłopot...wielki kłopot!!!!! zdrowotny oczywiście. //moderowano wyrazaj sie ... moder -jaśniej - "co wyrażaj się... bo nie kumam-łaciną może... cris-cros |
|
|
|
|
polecam jedzonko z baru sajgon
|
|